معاون سیاسی و انتظامی فرماندار دماوند با بیان اینکه تکمیل کتابخانه پیمان دماوند نیاز به اعتبارات استانی و کشوری دارد، گفت: مساجد با مساعدت دستگاههای متولی نسبت به تجهیز و دایر نمودن کتابخانه اقدام کنند.
به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، ابوالفضل حلیم زمهریر در نخستین نشست انجمن کتابخانههای عمومی شهرستان دماوند اظهار داشت: گزارشات نهاد کتابخانههای عمومی شهرستان دماوند بیانگر فاصله زیاد از نظر زیرساخت، فضا، تعداد کتب و میزان سرانه مطالعه با شاخصهای استاندارد است؛ لذا باید از همه ظرفیتها برای ارتقای کیفی و کمی استفاده کرد.
وی افزود: پیگیریهای خوبی در خصوص حل مشکل و تکمیل کتابخانه پیمان از سوی فرماندار محترم شهرستان دماوند و نماینده محترم مجلس شورای اسلامی صورت گرفته است؛ اما علاوه بر ظرفیت شهرستانی باید از اعتبارات استانی و کشوری در این راستا استفاده کرد.
معاون سیاسی و انتظامی فرماندار دماوند بیان کرد: ما در حال حاضر با هجمه دشمن در فضای مجازی و حقیقی مواجه هستیم، رهبر معظم انقلاب اسلامی پیش از این در سخنرانیهای خود از عبارات تهاجم فرهنگی و شبیخون فرهنگی استفاده میکردند، اما امروز از ناتوی فرهنگی سخن به میان میآورند و این به معنای اتحاد دشمنان در جهت آسیب رساندن به حوزه فرهنگی است.
حلیم زمهریر ادامه داد: از این رو باید با تسلط کامل، در خصوص موضوعات فرهنگی مقابله به مثل داشته باشیم که یکی از مهمترین راهها، ارتقای فرهنگ مطالعه و کتابخوانی است؛ هزینه در حوزههای فرهنگی بهترین و مهمترین سرمایهگذاری است و خروجی آن در آینده در توسعه همه جانبه جامعه مشهود خواهد شد.
وی تصريح کرد: علاوه بر برگزاری جشنواره کتابخوانی رضوی، برگزاری جشنواره با محوریت عید غدیر نیز از موضوعات حایز اهمیت است که باید تبلیغات در این خصوص از سوی شهرداریها، بخشداریها، دهیاریها و دستگاههای متولی صورت گیرد.
معاون سیاسی و انتظامی فرماندار دماوند عنوان کرد: علاوه بر این با عنایت بر موضوع اوقات فراغت دانش آموزان و دانشجویان، باید دستگاهای متولی تدابیر ویژهای در خصوص برنامهریزی برای گروه هدف داشته باشند.
حلیم زمهریر گفت: در حال حاضر با توجه به رواج استفاده از فضای مجازی و همچنین وجود ویروس کرونا، به جای خالی کردن میدان، باید ابتکار عمل را به دست گرفته و از ظرفیت فضای مجازی در راستای تحقق اهداف نظام و فرهنگ اسلامی استفاده کرد.
وی ادامه داد: برگزاری مسابقات و جشنوارههای کتابخوانی، معرفی کتابخانههای دیجیتال به شهروندان، حمایت از مولفان شهرستان و ترغیب نوجوانان و جوانان به مطالعه، پژوهش و تالیف از موضوعات حایز اهمیت است که باید در این رابطه برنامهریزی کارشناسی و اقدامات اجرایی و عملیاتی صورت پذیرد.
معاون سیاسی و انتظامی فرماندار دماوند تاکید داشت: شایسته است امور مساجد با مساعدت دستگاههای متولی نسبت به تجهیز و دایر نمودن کتابخانه در مساجد به ویژه در مناطق آسیبپذیر اهتمام ویژه ای داشته باشند؛ همچنین آموزش و پرورش دماوند و رودهن با مساعدت دستگاههای متولی نسبت به ارتقای کمی و کیفی کتابخانههای مدارس اقدام کنند.
انتهای پیام/