مراسم اختتامیه جشنواره تابستانی زنگ اول
در آخرین روز های فصل گرم تابستان و در فضایی صمیمانه ،مراسم اختتامیه جشنواره تابستانی زنگ اول به همت پایگاه مقاومت بسیج کارکنان شهید بهنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند برگزار شد.

به گزارش تارود به نقل از سایت دانشگاه آزاد دماوند در ابتدای جلسه محمدرضا حاج علی اکبری فرمانده پایگاه مقاومت بسیج کارکنان دانشگاه آزاد دماوند گزارش کامل و جامعی از فعالیت های این پایگاه ارائه داد.
وی اظهار داشت : جشنواره تابستانی زنگ اول ویژه فرزندان نونهال و نوجوان کارکنان بسیجی دانشگاه آزاد دماوند و با کمک و مساعدت مسئولین دانشگاه بویژه دفتر فرهنگ اسلامی و ریاست واحد برای دومین سال متوالی برگزار شد.
حاج علی اکبری افزود : برنامه هایی نظیر کلاس های نقاشی ، حفظ و روخوانی قرآن کریم ، برگزاری اردوهای زیارتی و سیاحتی در سطح شهرستان و برگزاری مسابقات مختلف از مجموعه این فعالیت هاست که با همراهی دفتر فرهنگ اسلامی صورت پذیرفت.
در ادامه برنامه حجت الاسلام و المسلمین احمدی رییس دفتر فرهنگ اسلامی واحد دماوند ضمن تشکر از بسیج کارکنان ، همکاری و حمایت این حوزه را در برنامه های مختلف ، از اهداف دفتر فرهنگ اسلامی خواند و اظهار امیدواری کرد این همکاری در سال های بعد نیز ادامه داشته باشد.
پخش کلیپ های مختلف ، تقدیر از شرکت کنندگان در طرح ، برش کیک 4 طبقه ای و خطبه خوانی توسط یکی از شرکت کنندگان نوجوان از برنامه های این دانشگاه در مراسم اختتامیه جشنواره تابستانی زنگ اول بود.
رییس آموزش و پرورش شهرستان دماوند ، حجت الاسلام و المسلمین فتاح دماوندی از روحانیون شهر ، طلوعی فرمانده حوزه بسیج ادارات شهرستان دماوند و جمعی از معاونین و کارکنان دانشگاه آزاد دماوند به همراه خانواده میهمانان این مراسم بودند.