5 پروژه آموزشی، رفاهی و عمرانی در بخش رودهن افتتاح شد+تصاویر

به مناسبت دهه مبارک فجر پنج پروژه آموزشی، رفاهی و عمرانی در بخش رودهن با حضور مسئولان شهرستانی و استانی افتتاح شد.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، اولین پروژه افتتاح شده امروز ساختمان مدرسه امام حسین (ع) مسکن مهر مهرآباد رودهن بود که از محل  اعتبارات دولتی سازمان نوسازی مدارس احداث گردید.

بنابراین این گزارش، این مدرسه در چهار طبقه با زیربنایی به متراژ هزار و 805 متر مربع در زمینی به مساحت  دو هزار متر بنا شده است و 14 کلاس آموزش دارد.

دومین  پروژه افتتاح شده امروز ساختمان دانشکده روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جامع رودهن بود که چهار هزار 800 متر زیر بنا و 32 کلاس آموزشی دارد که بیش از 45 میلیارد ریال برای ساخت آن هزینه شده است.

با افتتاح این پروژه و تکمیل ساختمانی دیگر به متراژ 13 هزار مترمربع در این دانشگاه تمامی دانشکده‌ها و ساختمان‌های اداری دانشگاه رودهن در مجتمع دانشگاهی مستقر خواهند شد و مرکز دانشگاهی امام علی (ع) که در مرکز شهر رودهن واقع شده است به واحدهای رشد و فناوری و طرح‌های دانش‌بنیان اختصاص می‌باید.

سومین پروژه افتتاح شده  پارک بادی کودکان بود که این پارک توسط شورای اسلامی شهر و شهرداری رودهن در محل پارک پرچم با هزینه ایی بالغ‌بر  یک و نیم میلیارد ریال احداث شده است و در اختیار کودکان قرار گرفت.

چهارمین  پروژه که از مهمترین پروژه‌های بخش و شهر رودهن محسوب می‌شد افتتاح سایت پرواز بالگرد امداد و نجات بود که با حضور هادی رحمتی مدیرکل بحران استانداری تهران  و با  فرود و پرواز بالگرد امداد و نجات رسماً افتتاح شد.

این پروژه که توسط شورای اسلامی شهر و شهرداری رودهن احداث شده است در حدود 600 میلیون ریال هزینه در بر داشت و در بلندترین نقطه از پارک پرچم رودهن احداث شده است  و به جهت مواقع بحرانی و انتقال مصدومان به تهران ایجاد شده است.

آسفالت چندین خیابان و کوچه‌های محلی شهری از جمله بلوار امامت نیز پنجمین پروزه  عمرانی افتتاح شده در شهر رودهن در  دومین روز از دهه مبارک فجر بود.

مهدی کچویی، شهردار رودهن در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تارود،  اظهار کرد: به فضل خداوند، در گرامیداشت سی و هشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، شاهد افتتاح و بهره‌برداری از هفت پروژه عمرانی در شهر رودهن، بااعتباری بالغ‌بر 52 میلیارد ریال می‌باشیم.

وی با اشاره به افتتاح پروژه‌های عمرانی شهر رودهن افزود: طرح‌های مورد افتتاح شامل پارک بادی، پارک ترافیک، پد امداد هلیکوپتری، نهر مهرآباد و دیوار ساحلی می‌باشد.

شهردار رودهن از آسفالت خیابان خیام، جدول‌کشی، زیرسازی و آسفالت خیابان رودکی، افتتاح دفتر بسیج و زیرسازی، جدول‌کشی و آسفالت معابر بلوار امامت، به عنوان دیگر پروژه‌های مورد افتتاح در این روز نام برد.

کچویی گفت: امیدواریم تا در سال آینده، شاهد اقدامات مطلوب‌تری در راستای آرامش شهروندان در شهر رودهن باشیم.
لازم به ذکر است که پروژه‌های مذکور، با حضور خانواده‌های شهدا و شهروندان رودهن به بهره‌برداری رسید.

منبع: فارس

انتهای پیام/

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا