بهره‌برداری از فاز نخست توسعه بیمارستان حضرت فاطمه(س) دماوند در سال 96/ احداث کلینیک 12 اتاقی در فاز دوم توسعه بیمارستان حضرت فاطمه(س) دماوند

رئیس بیمارستان حضرت فاطمه (س) دماوند با اشاره به 980 مترمربع ساخت‌وساز در فاز اول توسعه این بیمارستان با اعتباری بالغ بر 17 میلیارد ریال گفت: احداث بنای مناسب برای اورژانس، رادیولوژی، آزمایشگاه و داروخانه از اهداف توسعه فاز نخست یمارستان حضرت فاطمه (س) دماوند است.amir-hosein-hakimainامیرحسین حکیمیان در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تارود دماوند، در خصوص فاز نخست توسعه بیمارستان حضرت فاطمه (س) دماوند، اظهار کرد: این پروژه به‌منظور رفاه حال شهروندان و ارائه خدمات بهینه بهداشتی، بااعتباری بالغ‌بر 17 میلیارد ریال در حال انجام است.

وی افزود: این تغییرات به دلیل نامساعد بودن فضاهای بهداشتی و درمانی در این مرکز درمانی تدوین‌شده و در حال اجراست.

رئیس بیمارستان حضرت فاطمه (س) دماوند، خاطرنشان کرد: فاز اول این پروژه شامل تعمیرات، بازسازی و احداث بنای مناسب به‌منظور استفاده برای خدمات بهداشتی و درمانی شامل اورژانس، رادیولوژی، آزمایشگاه و داروخانه می‌باشد.

حکیمیان با اشاره به فضای 980 مترمربع ساخت‌وساز در این پروژه، تأکید کرد: پروژه اورژانس پیشرفته با تخصیص 15 عدد تخت در فضایی 450 متری احداث‌شده و در اردیبهشت سال آینده مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه احداث آزمایشگاه مرکزی در 250 متر فضا انجام می‌شود، تاکید کرد: بازسازی بخش رادیولوژی، تعبیه فضای مناسب پایگاه اورژانس از دیگر اقداماتی است که در راستای توسعه بیمارستان انجام می‌گردد.

رئیس بیمارستان حضرت فاطمه (س) دماوند اعتبار طرح‌های فاز اول را 17 میلیارد ریال برآورد کرد و گفت:  اعتبار مورد نیاز این طرح، توسط خیران، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و نیز با کمک شهرداری و شورای اسلامی شهر دماوند، نماینده مجلس شورای اسلامی، فرمانداری و درآمد اختصاصی بیمارستان تأمین می‌شود.

حکیمیان از آغاز فاز دوم توسعه این بیمارستان پس از اتمام فاز اول این پروژه خبر داد و تأکید کرد: در فاز دوم توسعه بیمارستان، بازسازی و راه‌اندازی بخش‌های بیمارستانی با در نظر گرفتن اعتبارات در سال آینده مورد توجه قرار می‌گیرد.

* احداث کلینیک 12 اتاقی در فاز دوم توسعه بیمارستان حضرت فاطمه (س) دماوند

وی خاطرنشان کرد: فاز دوم پروژه توسعه بیمارستان، شامل اتاق عمل سرپایی، اتاق سی پی آر، تزریقات، مطب مجهز، سالن انتظار، اتاق گچ گیری و پانسمان و احداث کلینیکی با 12 اتاق، شامل مطب‌های مختلف و همچنین حضور روان‌پزشک است.

رئیس بیمارستان حضرت فاطمه (س) دماوند ادامه داد: احداث اتاق عمل بیمارستان فاطمه (س) دماوند، مکملی در جهت فعالیت‌های ارزنده‌تر و همکاری با بیمارستان سوم شعبان است.

*بدهی‌های بیمارستان نیز در حال پرداخت است

حکیمیان با اشاره به موضوع عدم کمبود دارو در این مرکز بیمارستانی، افزود: خوشبختانه در زمینه تأمین دارو مشکلی نداریم و بدهی‌های بیمارستان نیز در حال پرداخت است.

وی با اشاره به اینکه مجوز این بیمارستان تا سال آینده بوده و پس از آن با درخواست مجدد، مجوز آن تمدید می‌شود، عنوان کرد: در حال حاضر هفت نفر پزشک متخصص در هفت کلینیک مستقر شده و از شنبه تا پنجشنبه به ارائه خدمت می‌پردازند.

رئیس بیمارستان حضرت فاطمه (س) دماوند افزود: 200 نفر به صورت روزانه به این مرکز درمانی مراجعه می‌کنند که این میزان مراجعه‌کننده در ایام ماه محرم به 500 نفر در روز نیز رسیده است.

حکیمیان موضوع کمبود نیروی متخصص را تنها مختص این بیمارستان ندانسته و تصریح کرد: متأسفانه این موضوع کشوری است و ما نیز در این مرکز درمانی، با این مشکل مواجهیم.

وی از عدم امکان فعالیت افراد فاقد مدرک تحصیلی در این بیمارستان سخن گفت و افزود: ما در صدد جذب پرستار و کمک پرستار هستیم.

لازم به ذکر است؛ بیمارستان حضرت فاطمه (س) دماوند، سال گذشته به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و بخش دولتی واگذار شد و همزمان با شروع واگذاری، بازسازی بافت‌های قدیمی و تخریب بَناهای فاقد کیفیت و استاندارد بهره‌برداری درمانی در آن انجام شد.photo_2016-10-22_10-10-14 photo_2016-10-22_10-10-05 photo_2016-10-22_10-10-08 photo_2016-10-22_10-10-11 photo_2016-10-22_10-10-18

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا