بلوار امام خمینی (ره) شهر رودهن از زباله پاک‌سازی شد+تصاویر

بلوار امام خمینی (ره) شهر رودهن واقع در شهرستان دماوند که منتهی به جاده هراز هست در یک حرکت نمادین، توسط گروه رفتگران طبیعت این منطقه و حامیان محیط‌زیست از وجود انواع زباله پاک‌سازی شد.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، در این برنامه بسیار با شکوه که با استقبال زیادی از سوی مردم رودهن صورت گرفت حامیان محیط‌زیست رودهن با کمک گروه رفتگران طبیعت استان تهران، معابر، پیاه روها و جوی‌های آب هر دو طرف بلوار امام خمینی (ره) حدفاصل ایستگاه شماره یک آتش‌نشانی تا بانک مسکن و از بانک ملت تا اداره برق رودهن را پاک‌سازی کردند.

هدف از این برنامه که با کمک شورای اسلامی شهر و شهرداری رودهن صورت گرفته بود فرهنگ‌سازی در بین آحاد مختلف مردم در جهت حفظ محیط‌زیست و پاکیزه نگاه داشتن فضای شهری بود.

در این برنامه همگانی مهدی کچویی شهردار و کوروش حنیفی رئیس شورای اسلامی شهر رودهن حضور داشتند و در کنار حامیان محیط‌زیست اقدام به جمع‌آوری زباله نمودند.

مهدی کچویی در حاشیه این برنامه اظهار داشت: خوشحالم که امروز این عزیزان برای پاکی و تمیزی شهر ما وقت گذاشتند و وظیفه خود دانستیم که در کنار این دوستان باشیم تا فرهنگ سازی را ابتدا از خودمان شروع کنیم.

شهردار رودهن افزود: ابتدا باید یاد بگیریم که خودمان زباله تولید نکنیم و یا آن را داخل سطل زباله بیاندازیم و مردم هم باید بدانند که شهرداری و واحد خدمات شهری به تنهایی نمی‌تواند این همه حجم زباله را جمع‌آوری کند پس همکاری خود مردم و کسبه نقش اساسی در خدمات‌رسانی بهتر و پاکیزه نگاه داشتن شهر دارد.

کچویی بیان کرد: در جهت کمک به این مسئله و همچنین فرهنگ‌سازی به مردم سطل‌های زباله جدید در سال 95 در سطح شهر نصب شد و در تلاش هستیم که بتوانیم سطل‌هایی برای افراد سیگاری در سطح شهر در نظر بگیریم هر چند باید برای ترک سیگار هم در جامعه فرهنگ‌سازی شود.

شهردار رودهن افزود: امیدواریم این گروه تبدیل به یک انجمن بزرگ شود و شورای این دوره و شورای آینده هم در این زمینه کمک کنند و در کنار مردم بتوانیم کار شهرداری را کمتر کنیم و شهرداری بیشتر به کارهای عمرانی بپردازد.

لازم به ذکر است در این برنامه، کودک دوساله تا پیرمرد 70 ساله و همچنین دو زن و مرد تبعه کشور آلمان نیز در بین حامیان محیط‌زیست رودهن حضور داشتند و اقدام به پاک‌سازی معابر از زباله نمودند.

منبع: فارس

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا