محفل انس با قرآن کریم با حضور قاری مصری در مسجد جامع دماوند+تصاویر

محفل انس با قرآن کریم، با حضور «علی محمود شمیس» قاری بین‌المللی از کشور مصر و استاد «مهدی عادلی» قاری بین‌المللی کشور در مسجد جامع شهر دماوند با همت اداره اوقاف و امور خیریه و شهرداری و شورای اسلامی این شهر برگزار شد.

????????????????????????????????????حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد اشرفی، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان دماوند در حاشیه این مراسم در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تارود اظهار کرد: رمضان نام یکی از ماه‌های قمری و تنها ماه قمری است که نامش در قرآن آمده است و ماه مبارک رمضان ماه نزول قرآن می‌باشد.

وی ادامه داد: تبلیغ، ترویج و آموزش قرآن کریم بسیار ارزشمند است که خداوند برای آن پاداش زیادی لحاظ کرده است.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان دماوند ثواب خواندن یک آیه از قرآن کریم را در این ماه برابر با ختم کل این کتاب آسمانی عنوان کرد و گفت: امسال نیز همانند سال گذشته همزمان با روز بیست و چهارم ماه مبارک رمضان برنامه محفل انس با قرآن کریم با حضور «علی محمود شمیس» قاری بین‌المللی از کشور مصر و استاد «مهدی عادلی» قاری بین‌المللی کشور برپا شد که مورد استقبال مردم مذهبی و ولایتمدار شهرستان دماوند قرار گرفت.

اشرفی هدف از برگزاری محافل انس با قرآن را تبدیل کردن فضای شهرستان را به یک فضای معنوی و قرآنی در ماه مبارک رمضان ماه نزول قرآن مطرح کرد.

وی با بیان اینکه در زمینه حفظ و ترویج قرآن در شهرستان دماوند هیچ موقوفه‌ای وجود ندارد، تاکید کرد: از مردم مذهبی و مومن شهرستان دماوند خواستاریم که نسبت به این موضوع بیشتر اهمیت دهند؛ ما همان‌طور که به اهل بیت (ع) بسیار اهمیت داده و به ایشان عشق می‌ورزیم، باید در کنار آن، به قرآن که آرمان اهل بیت (ع) بوده و هست نیز بپردازیم.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????photo_2016-06-30_00-47-27photo_2016-06-30_00-47-38

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا