برگزاری طرح سوگواره بصیرت عاشورایی در 8 امامزاده و بقعه متبرکه شهرستان دماوند/ 14 نفر مبلغ به نقاط مختلف شهرستان دماوند اعزام شدند

img14021222رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان دماوند از برگزاری طرح سوگواره بصیرت عاشورایی در هشت امامزاده و بقعه متبرکه این شهرستان خبر داد و گفت: امسال در راستای اجرای این طرح 14 نفر مبلغ به نقاط مختلف شهرستان دماوند از سوی اداره اوقاف و امور خیریه اعزام شدند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد اشرفی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تارود دماوند ضمن عرض تسلیت ایام عزاداری سید و سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، اظهار کرد: اجرای صحیح و امینانه نیات واقفین خیراندیش مرتبط با مراسم عزاداری امام حسین (ع)، از وظایف اصلی اداره اوقاف و امور خیریه است و در همین ایام، ویژه برنامه‌های ماه‌های محرم و صفر سال 1438 هجری قمری با عنوان طرح سوگواره بصیرت عاشورایی در هشت امامزاده و بقعه متبرکه شهرستان دماوند اجرا خواهد شد.

وی افزود: در حال حاضر این طرح طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در بقاع متبرکه امامزاده هاشم (ع) دماوند، امامزاده شمس‌الدین محمد (ع)، امامزاده عبدالله روستای آیینه ورزان، امامزاده عیسی (ع) روستای زیارت، امامزاده محمد شلمبه، امامزاده زین‌العابدین (ع) مشاء، امامزاده قاسم (ع) محله اوره، امامزاده زین‌العابدین (ع) منطقه کوهان، امامزاده برهان‌الدین (ع) روستای ویرانه و امامزاده سه تن برگزار می‌شود.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان دماوند گفت: تبیین اهداف قیام امام حسین (ع)، محوریت ترویج فرهنگ عاشورایی، اجرای نیات واقفین، تقویت باورهای دینی، تبیین سبک زندگی حسینی و بصیرت افزایی از اهداف این طرح است که در ایام ماه‌های محرم و صفر برنامه‌های متعددی را برای عاشقان اهل‌بیت (ع) در سراسر کشور و شهرستان دماوند برگزار می‌شود.

اشرفی ضمن تشریح ویژه برنامه‌های سوگواره بصیرت عاشورایی در شهرستان دماوند، تصریح کرد: تجمع بزرگ «لبیک یا حسین» در عصر روز دوم ماه محرم به مناسبت سالروز ورود کاروان اباعبدالله الحسین (ع) به کربلای معلی، همایش شیرخوارگان حسینی مصادف با پنجم ماه محرم در حسینیه محله قاضی از جمله این برنامه‌های اجرایی می‌باشد.

وی اضافه کرد: همایش احلی من العسل (همایش نوجوانان حسینی)، مراسمات ویژه تاسوعا و عاشورای حسینی، اقامه نماز ظهر تاسوعا و عاشورا، برپایی خیمه‌های معرفت، مراسم شهادت امام سجاد (ع)، تجمع رهروان زینبی (ع) مصادف با دوازدهم ماه محرم با حضور بانوان، همایش نهضت بیداری با خطبه‌های علوی، مراسم اربعین حسینی (ع)، تجمع «لبیک یا رسول الله (ع)» و غیره از دیگر برنامه‌های در نظر گرفته برای این ایام با همکاری نهادها و هیئت‌های مذهبی شهرستان دماوند است.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان دماوند با اشاره به حضور 14 نفر مبلغ اعزامی از حوزه علمیه قم در راستای اجرای این طرح در شهرستان دماوند بیان کرد: ترویج فرهنگ اهل بیت (ع) و ائمه اطهار (ع)، پاسخگویی به شبهات جوانان و نوجوانان و مشاوره توسط روحانیون اعزامی از دیگر وظایف مبلغان اعزامی از سوی اداره اوقاف و امور خیریه در راستای اجرای این طرح می‌باشد.

اشرفی با اشاره به ثبت ۸۵۳ مورد اموال وقفی در این شهرستان، که ۹۵ درصد وقفیات ویژه عزاداری و اطعام حضرت ابا عبدالحسین (ع) می‌باشد، گفت: امسال نیز در ماه‌های محرم و صفر مبلغ یک میلیارد و 500 میلیون ریال از محل درآمد موقوفات به اطعام عزاداران در شهرستان دماوند هزینه می‌شود.

وی در پایان تأکید کرد: همچنین از مردم خواستاریم نسبت به وقف‌های جدید در زمینه‌های فرهنگی مختلف شامل گسترش قرآن آموزی، فعالیت‌های علمی، دانش‌بنیان و اقتصاد مقاومتی نیز اقدام کنند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا