برگزاری بزرگداشت و نمایشگاه خانوادگی «عیسی احمدی» بنیان‌گذار هنرهای تجسمی در دماوند

351750_origهمایش بزرگداشت و نمایشگاه خانوادگی «عیسی احمدی» بنیان‌گذار هنرهای تجسمی شهرستان دماوند 21 اردیبهشت‌ماه در این شهرستان برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، همایش بزرگداشت و نمایشگاه بنیان‌گذار هنرهای تجسمی شهرستان دماوند عیسی احمدی، 21 اردیبهشت‌ماه در مجتمع فرهنگی هنری کوثر برگزار می‌شود.

این مراسم به مناسبت سپاسگزاری بیش از نیم‌قرن تلاش عیسی احمدی در زمینه خلق آثار هنری، فعالیت فرهنگی، آموزشی و تأثیر در شناخت عمومی مردم شهرستان دماوند از هنرهای تجسمی است که با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دماوند، انجمن هنرهای تجسمی این شهرستان، شورای اسلامی شهر دماوند و همچنین شهرداری دماوند برگزار خواهد شد.

عیسی احمدی از هنرمندان ارزشمند این مرز و بوم بوده که از سال‌های دور در زمینه‌های نقاشی، مجسمه‌سازی، دکوراسیون و طراحی ماکت صحنه آغاز به فعالیت هنری کرده و نمایشگاه‌های بسیاری را در این زمینه در داخل و خارج از شهرستان دماوند برگزار کرده است.

وی در سال 1319 در محله چشمه اعلای دماوند به دنیا آمد، دوران کودکی و نوجوانی را در تهران گذراند؛ از دوران کودکی به هنر و مخصوصاً نقاشی علاقه بسیار داشت و از همان زمان کسب تجربه‌های خود در زمینه نقاشی و طراحی را آغاز کرد و مورد توجه و تشویق بسیار قرار گرفت.

با آغاز دوران جوانی فعالیت اقتصادی در رشته دکوراسیون نه تنها مانع از ادامه فعالیت احمدی در زمینه نقاشی و مجسمه‌سازی نشد، بلکه باعث ایجاد تجربه‌ها و آشنایی با تکنیک‌های جدید در راستای اهدافش نیز شد.

بنیان‌گذار هنرهای تجسمی در شهرستان دماوند در سال 1355 با نگاه ترویج هنر در شهر خود به شهرستان دماوند و شهر رودهن مهاجرت کرد و نخستین آتلیه هنری را با نام خانه هنر دایر و سپس آغاز به تعلیم و ترویج هنر در این شهرستان کرد.

احمدی پس از چندین سال با آغاز فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، از طرف این دانشگاه دعوت به همکاری در زمینه دکوراسیون و ساخت سردر ساختمان اصلی دانشگاه شد و پس از پایان کار در بخش روابط عمومی و تبلیغات اسلامی دانشگاه همکاری خود را با آن مرکز ادامه داد.

از سوی دیگر با آغاز فعالیت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دماوند، آموزش هنر را با یک هنرجو در شهر دماوند آغاز کرد و همزمان نیز ریاست انجمن هنر‌های تجسمی این شهرستان را عهده‌دار شد و در همان دوران همکاری با شهرداری دماوند واحد زیباسازی را آغاز کرد و به سمت مشاور هنری شهردار دماوند منصوب شد.

وی در سال 1381، هم‌زمان با برگزاری همایش «شب دماوند» در فرهنگسرای خانواده نمایشگاهی با همین عنوان در گالری آن فرهنگ‌سرا در راستای معرفی فرهنگ عمومی مردم و محصولات شهرستان دماوند با تابلوهایی که مخصوص و مرتبط با آن همایش طراحی و نقاشی شده بودند، برگزار کرد؛ اگرچه زمان و انرژی زیادی صرف تهیه تابلوها شد، اما گامی مهم در ارائه فرهنگ شهرستان دماوند بود.

بنیان‌گذار هنرهای تجسمی در شهرستان دماوند در گذر این سال‌ها نمایشگاه‌های زیادی در اقصی نقاط کشور برگزار کرد که مورد توجه و استقبال صاحب‌نظران و هنردوستان قرار گرفت و اکنون بیش از نیم‌قرن است که این مسیر دشوار و ناهموار را با هدف خدمت به این مرز و بوم ادامه داده است.

اگر چه عیسی احمدی هرگز استادی نداشته، اما هنرجویان بسیاری را پرورش داده که بسیاری از آنها هم‌اکنون در کرسی استادی در سطح کشور خدمت می‌کنند.

نمایشگاه‌های انفرادی و گروهی عیسی احمدی در شهرستان دماوند و سایر شهرهای کشور که می‌توان از آنها نام برد شامل برگزاری نمایشگاه‌ها در شهر دماوند سالن مخابرات سال 1374، تهران فرهنگسرای دماوند سال 1381، تهران فرهنگسرای خانواده سال 1382، موزه بابل شهر بابل سال 1382، شیراز گالری پژهان سال 1383، دماوند فرهنگسرای کوثر سال 1388 و نمایشگاه گروهی در تهران موزه هنرهای معاصر سال 1380 و دماوند سالن مخابرات سال 1374 است.

سوابق مدیریتی و افتخارات بنیان‌گذار هنرهای تجسمی در شهرستان دماوند همچون انتخاب اثر استاد به عنوان اثر برگزیده در سطح ملی در نمایشگاه «تصویری از آسمان» (موزه هنرهای معاصر)، تقدیر ویژه از طرف شخص دکتر جاسبی در قالب تقدیرنامه به پاس خدمات ارزشمند فرهنگی آموزشی 1370، ضبط مصاحبه و معرفی آثار وی از طرف صدا و سیمای جمهوری اسلامی و پخش از شبکه تهران 1389، ریاست انجمن هنرهای تجسمی شهرستان دماوند 1377_1381 (دو دوره)، مشاور فرهنگی هنری شهردار دماوند در سال‌های 1377 تا 1379، مسئولیت تبلیغات دانشگاه آزاد اسلامی رودهن، برگزاری کلاس‌های آزاد هنری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن و برگزاری کلاس‌های روش تدریس هنر برای معلمان و دبیران در واحد امور تربیتی آموزش و پرورش به مدت یک سال به شمار می‌رود.

مراسم بزرگداشت و نمایشگاه عیسی احمدی بنیان‌گذار هنرهای تجسمی در شهرستان دماوند در روز سه‌شنبه، 21 اردیبهشت‌ماه در مجتمع فرهنگی هنری کوثر از ساعت 14 تا 17 با نمایش آثار خانوادگی این هنرمند برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا