برنامه‌ریزی منسجم و همکاری ارگان‌ها توسعه ورزش همگانی در منطقه مشاء

توسعه ورزش همگانی در منطقه مشاء نیاز به برنامه‌ریزی منسجم و همکاری ارگان‌ها دارد.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، اولین نشست هم‌اندیشی هیات ورزش‌های همگانی شهرستان دماوند با اعضای شورای ورزشی منطقه مشاء جهت توسعه ورزش‌های همگانی برگزار شد.

صالح‌نیا، رئیس هیات ورزش‌های همگانی شهرستان دماوند اظهار کرد: برای رسیدن به این هدف، یک برنامه جامع و تعامل و همکاری بیشتر ارگان‌ها و دستگاه‌های مختلف در سطح شهرستان دماوند لازم است.

وی اهداف عمومی و اختصاصی تشکیل این هیات را تشریح و به بیان دستور نشست شورای هم‌اندیشی توسعه ورزش همگانی پرداخت.

رئیس هیات ورزش‌های همگانی شهرستان دماوند گفت: به اعتقاد بنده برای همگانی شدن ورزش باید از تمام ظرفیت‌های شهرستان دماوند بهره برد.

صالح‌نیا تصریح کرد: امیدواریم از طریق هم‌افزایی در شورای هم‌اندیشی توسعه ورزش‌های همگانی بتوانیم ضمن انجام وظیفه تعریف شده خود با تعامل شایسته برنامه‌های مشترک ورزشی تفریحی را برای مردم منطقه مشاء اجرا کنیم.

وی گفت: برای همگانی شدن ورزش باید ضمن داشتن برنامه منسجم و همکاری ارگان‌ها، یک پیوست فرهنگی نیز ایجاد کرد تا شهروندان با رعایت تمام ارزش‌های دینی بدون دغدغه ورزش کنند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا