برنامه‌‌ریزی برای مدیریت تنش آبی در شهرستان دماوند تا مهرماه سال آینده/ زمین پروژه‌های تصفیه فاضلاب تملک شده و مراحل اداری در حال طی شدن است/ برای احداث تصفیه‌خانه فاضلاب در دماوند به ۹۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شرق استان تهران به همراه معاون، سرپرست دفتر روابط عمومی و مدیران امور بهره‌برداری آبفای شهرهای دماوند، رودهن، آبسرد و کیلان، با دکتر حیدری‌ آزاد، سرپرست جدید فرمانداری شهرستان دماوند دیدار و گفت‌وگو کردند.

به گزارش پایگاه خبری تارود، در این نشست، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب، ضمن تبریک انتصاب دکتر حیدری‌ آزاد به عنوان سرپرست فرمانداری دماوند، بر اهمیت مدیریت تنش آبی در سال‌های ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ تأکید کرد.

وی اظهار داشت: در گام نخست، برنامه‌هایی برای مدیریت تنش آبی تا مهرماه سال آینده داریم و برای شهرها و روستاها نیز طرح‌های کوتاه‌مدت و فوری تدوین شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شرق استان تهران همچنین پیشنهاد تشکیل قرارگاه تنش آبی شهرستان را مطرح کرد و گفت: قرار است در این قرارگاه، برنامه‌ها و پیشنهادات اجرایی بیان شود و هماهنگی‌های شهرستانی به گونه‌ای انجام گیرد که با مدیریت زمان و هزینه، پروژه‌های مؤثرتری اجرا شود.

کارگری به نقش اطلاع‌رسانی و همراهی مردم در پیشبرد برنامه‌ها اشاره و تصریح کرد: برنامه‌های ما در ذیل شورای فرهنگی شهرستان مطرح خواهد شد و هدف این است که از طریق افزایش آگاهی مردم، همراهی بیشتری جلب کنیم.

وی درباره پروژه‌های تصفیه فاضلاب نیز توضیح داد: زمین این پروژه تملک شده و مراحل اداری در حال طی شدن است و برای احداث تصفیه‌خانه فاضلاب به ۹۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است که امیدواریم فرمانداری در این زمینه همکاری‌های لازم را انجام دهد.

جمعیت در پایان هفته تابستانی بیش از ۵۰ درصد افزایش می‌یابد/ کاهش بیش از ۳۴ درصدی بارش‌ها و افزایش دما در استان تهران/ زیرساخت‌های موجود پاسخگوی جمعیت نیست

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شرق استان تهران همچنین به مشکلات روستاها و افزایش جمعیت در روزهای تعطیل اشاره کرد و گفت: در برخی روستاها جمعیت در پایان هفته تابستانی، گاه بیش از ۵۰ درصد افزایش می‌یابد که زیرساخت‌های موجود پاسخگوی این حجم جمعیت نیستند؛ در این راستا اقداماتی برای مدیریت تنش آبی در حال انجام است.

کارگری با اشاره به تغییرات اقلیمی و کاهش میانگین بارش‌ها در استان تهران، تصریح کرد: با کاهش بیش از ۳۴ درصدی بارش‌ها و افزایش دما، مصرف آب نیز افزایش یافته است؛ ما با برنامه‌ریزی دقیق پیش می‌رویم، اما نیازمند حمایت فرمانداری هستیم؛ تمام تلاش خود را برای تأمین آب پایدار در شهرها و روستاها به کار خواهیم بست.

انتهای پیام/

خروج از نسخه موبایل