بررسی مشکلات اهالی روستاهای هویر، دهنار، مومج، لیپشت، یهر و کهنک/ لزوم جانمایی ایستگاه آتش نشانی و احداث پاسگاه در محور دلیچایی

مشکلات ۶ روستای بخش مرکزی دماوند بررسی شد.
به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، جمعی از مسئولان شهرستان دماوند روز یکشنبه به منظور رسیدگی به مشکلات و درخواستهای اهالی روستاهای هویر، دهنار، مومج، لیپشت، یهر و کهنک از توابع بخش مرکزی دماوند با حضور در محل این روستاها با اهالی دیدار و گفتگو کردند.
از جمله مشکلات مطرح شده در این دیدارها میتوان به موضوع بازنگری طرح هادی، بازنگری بستر و حریم رودخانه، خسارات وارده ناشی از حمله گراز به مزارع و باغات و جلوگیری از انجام روند عملیات فیبر نوری اشاره کرد.
همچنین نصب تابلو و علائم راهنمایی و رانندگی در ورودی روستاها، تعویض روکش آسفالت محور دلیچایی به سمت روستای هویر، جانمایی ایستگاه آتش نشانی در این محور و احداث پاسگاه از دیگر موضوعات مطرح شده در این دیدارها بود.
انتهای پیام/















