برجام ثابت کرد مذاکره دشمنی‌ آمریکا را روز به روز بیشتر می‌‌کند

459368کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در حرم امام خمینی(ره) در خصوص بدعهدی آمریکایی‌ها و تجربه مذاکرات هسته‌ای گفت: اقدامات خصمانه آمریکا در پسابرجام ثابت کرده است که سیاست‌های دولت آقای روحانی در خصوص آمریکا با شکست مواجه شده و امروز زمان آن فرارسیده که دولت آقای روحانی با مردم با صداقت برخورد کند و همچنین سیاست‌های خود نسبت به دولت آمریکا را تغییر دهد.
به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، فوآد ایزدی کارشناس مسائل سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در حرم امام خمینی(ره) در خصوص بدعهدی آمریکایی‌ها و تجربه مذاکرات هسته‌ای اظهار داشت: مذاکره کشور ما با آمریکا چیزی از خصومت آمریکا نسبت به ایران کم نمی‌کند و این مذاکرات درس عبرتی بود برای کسانی که سال‌ها اصرار می‌کردند که ما باید با آمریکایی‌ها وارد مذاکره شویم.

وی افزود: برجام ثابت کرد مذاکره با آمریکا و امتیاز دادن به آن‌ها، نه تنها حالت خصمانه این دولت علیه ایران را از بین نمی‌برد بلکه دشمنی‌ آن‌ها روز به روز بیشتر می‌شود.

کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه بدعهدی آمریکایی‌ها پیش از برجام نیز قابل پیش‌بینی بود و هشدارهای زیادی نیز در این زمینه به مسئولان دولتی داده شد عنوان کرد: عده‌ای که به اسم تعامل با دنیا به دنبال تعامل با آمریکا بودند امروز باید با مردم با صداقت صحبت کنند و پس از آن روند اشتباهی که در پیش گرفته بودند را اصلاح کنند.

ایزدی گفت: اقدامات خصمانه آمریکا در پسابرجام ثابت کرده است که سیاست‌های دولت آقای روحانی در خصوص آمریکا با شکست مواجه شده و امروز زمان آن فرارسیده که دولت آقای روحانی با مردم با صداقت برخورد کند و همچنین سیاست‌های خود نسبت به دولت آمریکا را تغییر دهد.

منبع: راه دانا

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا