تبدیل بخاری نفتی به تابشی در 14 مدرسه دماوند

رییس آموزش و پرورش شهرستان های دماوند از نصب  دستگاه بخاری برقی تابشی در مدارس این شهرستان خبر دادند.

80932448-5273275

به گزارش تارود، محمد مشهدی عباسی گفت: به منظور ایمنی دانش آموزان مدارس شهرستان دماوند، 30 بخاری جدید برقی تابشی جایگزین بخاری های نفتی کاربراتوری شده است.

رییس آموزس و پرورش شهرستان دماوند بیان کرد: بخاری های جدید برقی تابشی در 14 مدرسه شهرستان مورد استفاده قرار گرفته است.

وی در خصوص وضعیت گرمایشی مدارس شهرستان گفت: در هیچیک از مدارس شهرستان دماوند بخاری نفتی قطره ای مورد استفاده قرار نمی گیرد و از نظر گرمایشی در هیچیک از مدارس مشکل خاصی نداریم.

مشهدی عباسی افزود: هزینه ی بخاری های برقی تابشی بسیار کم تر از هزینه بخاری های گازی است و این بخاری ها بسیار ایمن هستند.

* 14 بخاری برقی تابشی در شهرستان فیروزکوه نصب شد

رییس آموزش و پرورش شهرستان فیروزکوه نیز از نصب 14 بخاری برقی تابشی در مدارس این شهرستان خبر داد.

یعقوب ایمانی با بیان اینکه سه مدرسه در شهرستان فیروزکوه فاقد سیستم گرمایشی شوفاز است، افزود: مدارس ˈرهنمایˈ روستای محمودآباد، ˈشاهدˈ روستای جلیزجند و ˈشهید احمد اسفندیارˈ بخش ارجمند هم اینک مجهز به بخاری های برقی تابشی شدند.

وی اضافه کرد: تجهیز این مدارس به سیستم گرمایشی کاملا ایمن در اولویت برنامه های کاری این نهاد آموزشی قرار دارد.

مدیرکل نوسازی مدارس استان تهران چندی پیش از واگذاری 313 بخاری برقی تابشی به مدارس استان تهران از محل اعتبارات سازمان نوسازی مدارس کشور خبر داد:

علی نبیان افزود: 50 درصد این بخاری ها در شهر تهران و 50 درصد دیگر این بخاری های در مدارس شهرستان های استان تهران واگذار شده است.

وی تصریح کرد: این بخاری ها در حال حاضر در مدارس شهرستان های سردسیر دماوند و فیروزکوه واگذار شده است و در تهران در مدارس مناطق1، 5 ،8 و 19 واگذار و نصب شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا