بازدید سرزده کمیته اقدام مشترک تنظیم بازار از واحدهای قنادی و رستوران‌های منطقه گیلاوند/ اخطار قانونی به چندین واحد صنفی متخلف و صدور دستور پلمب برای یک قنادی به‌دلیل تهدید علیه بهداشت عمومی

به دستور محمد زارع، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان دماوند و مستند به مواد 11 و 13 قانون تعزیرات حکومتی و مواد 2، 7 و 13 قانون مواد خوردنی، آشامیدنی و بهداشتی، بازدید سرزده کمیته اقدام مشترک تنظیم بازار از واحدهای صنفی قنادی، طباخی و رستوران‌های منطقه گیلاوند انجام شد.

به گزارش پایگاه خبری تارود، این بازدید با حضور نماینده دادستانی و کارشناسان شبکه بهداشت و درمان، تعزیرات حکومتی و اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دماوند و با هدف کنترل قیمت، کیفیت و رعایت ضوابط بهداشتی صورت گرفت.

بر اساس گزارش کارشناسان حاضر، چندین واحد صنفی به دلیل عرضه مواد فاسد، غیربهداشتی و تاریخ‌مصرف‌گذشته، طبق ماده 13 قانون مواد خوردنی و آشامیدنی، اخطار قانونی دریافت کردند.

همچنین یک واحد قنادی به علت تکرار تخلفات بهداشتی و وضعیت کاملاً غیربهداشتی کارگاه، با استناد به ماده 688 قانون مجازات اسلامی (تهدید علیه بهداشت عمومی) و سایر مواد قانونی مرتبط، اخطار قانونی پلمب دریافت نمود.

در جریان این بازدید، اقلام فاسد و فاقد مجوز بهداشتی واحدهای صنفی، بنا بر نظر کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان و مطابق مقررات، در محل معدوم شد.

برای واحدهای متخلف نیز پرونده تهدید علیه بهداشت عمومی، پرونده تعزیراتی و پرونده عرضه کالای فاسد و غیراستاندارد تشکیل شده است.

اقدامات یادشده در چارچوب مصوبات کمیته تنظیم بازار و به منظور کنترل کیفیت و قیمت‌ها و در راستای سیاست‌های کلان قوه قضاییه و دستور مؤکد دادستان شهرستان دماوند مبنی بر برخورد قانونی، قاطع و بدون اغماض با هرگونه تهدید علیه سلامت عمومی و حقوق شهروندان انجام گرفت.

انتهای پیام/

خروج از نسخه موبایل