اولین دانش آموخته مقطع کارشناسی ارشد رشته مدیریت منابع انسانی اسلامی از پایان‌نامه خود دفاع کرد

رئیس دانشگاه پیام نور مرکز دماوند از دفاع اولین دانش آموخته مقطع کارشناسی ارشد رشته مدیریت منابع انسانی اسلامی دانشگاه پیام نور مرکز دماوند از پایان‌نامه خود خبر داد.

مهدی یدالهی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تارود دماوند اظهار کرد: اولین دانش آموخته رشته مدیریت منابع انسانی اسلامی در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور مرکز دماوند از رساله خود در سال جاری دفاع کرد.

وی افزود: رشته‌ی مدیرت منابع انسانی اسلامی در مقطع کارشناسی ارشد از مهرماه سال 94 در دانشگاه پیام نور مرکز دماوند راه‌اندازی شد که روز گذشته دانشجو «مریم محمدی» از رساله خود با عنوان «بررسی تأثیر سرمایه‌های اجتماعی کارکنان بر عملکرد کارآفرینانه مؤسسات با در نظر گرفتن نقش میانجی تعهد سازمانی» دفاع کرد که با نمره عالی داوران پذیرفته شد.

رئیس دانشگاه پیام نور مرکز دماوند در ادامه گفت: استاد راهنمای این پایان‌نامه دکتر «داود غلامرضایی» بود که از اساتید مجرب و اعضای هیئت علمی رشته مدیریت دانشگاه پیام نور مرکز دماوند هستند.

یدالهی در ادامه خاطرنشان کرد: دوره کارشناسی ارشد مدیریت منابع انسانی گرایش مدیریت منابع انسانی اسلامی یکی از دوره‌های آموزش عالی است که اهدافی نظیر، ترویج دانش مدیریت اسلامی، فرهنگ‌سازی رفتار در سازمان براساس نظام اسلامی، جهت‌دهی دانش مدیریت براساس ساختارهای اسلامی و ملی مبتنی بر مبانی اسلامی و زمینه‌سازی برای تربیت و مدیریت با آموزه‌های اسلامی به منظور اعمال اصول حاکم بر مدیریت با رویکرد اسلامی را دنبال می‌کند و این رشته در دانشگاه پیام نور مرکز دماوند در حال حاضر دارای بیش از 50 نفر دانشجو می‌باشد.

وی در پایان به ثبت‌نام بدون آزمون و براساس سوابق تحصیلی دانشگاه پیام نور مرکز دماوند در مردادماه سال جاری اشاره کرد و گفت: همچون سنوات گذشته بازه ثبت‌نام بدون آزمون از 15 الی 25 مردادماه سال جاری خواهد بود که علاقمندان می‌توانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی sanjesh.org ثبت‌نام خود را در رشته‌های مورد علاقه انجام دهند.

رئیس دانشگاه پیام نور مرکز دماوند ادامه داد: همچنین در نیمه دوم مردادماه سال جاری دانشگاه پیام نور مرکز دماوند آماده ارائه مشاوره رایگان ثبت‌نام بدون آزمون و انتخاب رشته داوطلبان آزمون سراسری خواهد بود و علاوه بر محل دانشگاه، مراکزی در سطح شهرهای رودهن، آبسرد و گیلاوند برای این منظور در نظر گرفته خواهد شد تا دسترسی برای عموم داوطلبان سطح منطقه آسان‌تر باشد.

یدالهی بیان کرد: علاقمندان جهت کسب هرگونه اطلاع از نحوه ثبت‌نام بدون آزمون و ارائه مشاوره رایگان می‌توانند با شماره تماس 9-76320420 با دانشگاه تماس حاصل نمایند و یا از طریق کانال رسمی تلگرام دانشگاه به آدرس: DAMAVANDPNU@ و پورتال دانشگاه به آدرس: the-damavand.pnu.ac.ir در جریان اخبار، اطلاعات و برنامه‌های دانشگاه قرار گیرند.

گفتنی است دانشگاه پیام نور مرکز دماوند در روزهای پنجشنبه و جمعه 15 و 16 تیرماه در نوبت‌های صبح و عصر میزبان بیش از یک هزار نفر از داوطلبان آزمون سراسری خواهد بود که برای حضور در عرصه آموزش عالی و دانشگاه با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.

انتهای پیام/

1 دیدگاه

  1. با سلام و عرض ادب و احترام: بدین وسیله از ریاست محترم دانشگاه پیام نور دماوند جناب آقای دکتر مهدی یداللهی و استاد فرزانه و ارجمند جناب آقای داود غلامرضایی که طی چند ماه گذشته به خاطر پایان‌نامه اینجانب، زحمات زیادی متقبل شده و با سعه‌صدر جوابگوی سؤالات و اشتباهات من بوده و با راهنمایی ایشان من توانستم دفاع مناسبی داشته باشم کمال تقدیر و تشکر رادارم. همچنین از جناب آقای دکتر برخوردار ” داور” و آقای دکتر دارایی مدیر گروه مدیریت منابع انسانی اسلامی و دوست خوبم خانم فریبا نصیری تشکر و قدردانی رادارم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا