انتقال دانشکده فنی و حرفه‌ای سما واحد دماوند به مجتمع دانشگاهی

photo_2016-07-11_13-31-35رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند گفت: دانشکده فنی وحرفه ای سما واحد دماوند از ساختمان استیجاری سینما پرستوی به مجتمع دانشگاهی میدان معلم انتقال یافت.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، محمود صفری در نشستی با احمد زرهانی، رئیس سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی ضمن مطرح کردن این پیشنهاد، از حمایت‌های همیشگی وی از دانشکده فنی وحرفه ای سما واحد دماوند تشکر و قدردانی نمود.

وی در ادامه به اختصار گزارشی از عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند تاکنون و همچنین روند شکل‌گیری و فعالیت دانشکده فنی و حرفه‌اي سما واحد در این شهر ارائه داد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در سخنان خود به موضوعاتی همچون اقدام به کاهش هزینه‌های دانشکده فنی و حرفه‌اي سما در این واحد دانشگاهی با در اختیار قرار گذاشتن یک باب ساختمان در سایت 40 هکتاری واحد دانشگاهی به آموزشکده سما دماوند پرداخت و گفت: امیدواریم وضعیت زمین دانشکده فنی و حرفه‌اي سما در آینده نزدیک مشخص گردد و در صورت امکان و موافقت سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی اقدام به ساخت دبستان سما با اخذ تهسیلات از سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی در مکان فوق نماییم.

در ادامه این نشست احمد زرهانی، رئیس سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی قول مساعدت جهت پیگیری موارد مطرح شده را داد.

در همین راستا و پس از بازدید نمایندگان سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی از واحد دماوند، مقرر شد بخشی از ساختمان آموزشی شماره چهار دانشگاه به آموزشکده سما اختصاص داده شود.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا