انتقاد رهبر یکی از احزاب فرانسه از عدم دعوت ایران به ژنو ۲؛ فرانسه نباید از مواضع عربستان علیه ایران دفاع کند

مارین لوپن، در جریان کنفرانس مطبوعاتی‌اش بار‌ها به عربستان سعودی حمله کرد و گفت این کشور قلب اتمی سلفیون، قلب هویتی آن و نیز قلب مالی آن‌ها است.

فرانسه نباید از مواضع عربستان علیه ایران دفاع کند

به گزارش تارود به نقل از افکارنیوز، وی افزود دعوت از برخی نیرو‌ها و ممانعت از حضور برخی دیگر، این خطر را دارد که نتایج گفتگو مورد توافق همه قرار نگیرد.

خانم لوپن، اظهار تصریح کرد که در سوریه شورشیان از یک پروژه بنیادگرایانه پیروی می‌کنند که می‌تواند به قتل عام مسیحیان، علوی‌ها و کرد‌ها بیانجامد؛ او تأکید کرد که هم اکنون ٨٠ در صد شورشیان سوریه در کنترل القاعده و نیروهای سلفی هستند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه مارین لوپن، در جریان کنفرانس مطبوعاتی‌اش بار‌ها به عربستان سعودی حمله کرد و گفت این کشور قلب اتمی سلفیون، قلب هویتی آن و نیز قلب مالی آن‌ها است. او از دولت فرانسه انتقاد کرد که از موضع تعرضی عربستان علیه ایران و سوریه دفاع می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا