الهیان در گفت‌وگو با دانا مطرح کرد: آقای روحانی از چهره‌هایی‌ که سابقه فمنیستی دارند استفاده نکند

زهره الهیان گفت: آقای روحانی باید این تلاش را داشته باشد که از چهره‌هایی‌ که سابقه فمنیستی دارند، استفاده نکند و تلاش کند که از همه ظرفیت‌های موجود جامعه برای ارتقا جایگاه زنان در کشور و دفاع از حقوق زنان کمک بگیرد.

آقای روحانی از چهره‌هایی‌ که سابقه فمنیستی دارند استفاده نکند/ارتقا جایگاه ستاد ملی خانواده از ضرورت‌هازهره الهیان،‌ نماینده مجلس هشتم شورای اسلامی در گفت‌وگو با شبکه اطلاع رسانی دانا، در خصوص توقعات مطرح از دولت آینده در حوزه زنان اظهار داشت: همانطور که شعار آقای روحانی در انتخابات «اعتدال» بود، لازم است عملکرد دولت ایشان نیز در مباحث مربوط به زنان با حاکمیت عقلانیت و اعتدال پیش رود.

وی افزود: با توجه به اینکه دکتر روحانی تأکید جدی بر استفاده از همه ظرفیت‌‌های نظام در همه حوزه‌ها دارند در حوزه زنان نیز برای اینکه «اعتدال» مدنظرشان محقق شود باید از ظرفیت‌های موجود نخبگانی در این حوزه بهره‌ گیرند.

الهیان با تأکید بر اینکه راه «اعتدال» و میانه روی باید بر اساس چارچوب‌های نظام و اندیشه حضرت امام و مقام معظم رهبری باشد، گفت: تأکید بر اعتدال در حوزه زنان از این رو شایسته است که متأسفانه در دوره اصلاحات با حرکـت‌های افراطی و غیراصولی روبه رو بودیم که اغلب آنها به جای آنکه به نفع جامعه زنان و دفاع از حقوق بانوان باشد به ضرر این قشر تمام شد.

وی افزود: به عنوان نمونه در مجلس ششم شاهد تلاش‌هایی برای تصویب «پیوستن به کنوانسیون منع تبعیض علیه زنان» بودیم؛ در حالی که روح این کنوانسیون با دیدگاه اسلام و انقلاب اسلامی معارضت دارد و ما هیچ وقت بر اساس چارچوب‌های نظام‌ اسلامی نمی‌توانیم به این کنوانسیون بپیوندیم و شورای نگهبان نیز این مصوبه را رد کرد.

این فعال حوزه بانوان خاطرنشان کرد: از دیگر نمونه‌ها، باز بودن دست خانم‌هایی با سبقه فمنیستی در دوران اصلاحات بود که اقدامات‌شان به ضرر جامعه زنان تمام شد، مانند کمپین یک میلیون امضا که در حمایت از حقوق زنان تشکیل شد و بیش از اینکه به نفع بانوان ایرانی باشد، کارکرد خارجی داشت. در حقیقت این کمپین قصد خوش خدمتی به محافل بیگانه را داشت.

الهیان خاطرنشان کرد: این چهره‌ها و اینگونه حرکات که جنبه افراطی‌گری دارند در دفاع از حقوق زن مسلمان کاری را از پیش نمی‌برند؛ چرا که برخی افرادی که پشت این اقدامات بودند و آنها را دنبال می‌کردند، امروز خارج نشینانی هستند که به نام دفاع از حقوق زنان به محافل صهیونیستی مشاوره می‌دهند و بر تحریم‌های فزاینده علیه ملت ایران تأکید دارند.

نماینده سابق مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه این چهره‌ها به هیچ وجه نمی‌توانند مدافع حقوق زنان باشند، گفت: دولت آقای روحانی نیز باید این تلاش را داشته باشد که از چهره‌هایی‌ که سابقه فمنیستی دارند، استفاده نکند و تلاش کند که از همه ظرفیت‌های موجود جامعه برای ارتقا جایگاه زنان در کشور و دفاع از حقوق زنان کمک بگیرد.

وی اضافه کرد: همچنین کمک گرفتن از خانم‌های توانمند و متعهد در جایگاه‌های بالای مدیریت و سیاست‌گذاری بانوان می‌تواند در پیشبرد اهداف دولت آینده در ارتقا جایگاه زن در اجتماع مؤثر باشد.

الهیان با اشاره به اقدامات مهم وخوب دولت‌های نهم و دهم در حوزه زنان خاطرنشان کرد:‌ دولت یازدهم نیز با پیگیری و ارتقا برخی فعالیت‌های خوب دولت گذشته می‌تواند روند رو به رشد کنونی را ادامه داده و به تعالی بیشتر برساند.

وی با برشمردن برخی از این اقدامات بیان داشت: یکی از حرکت‌های مثبت و تأثیرگذاری که در دولت‌های نهم و دهم صورت گرفت، تشکیل ستاد ملی خانواده و زنان بود، اگر دکتر روحانی درصدد انجام حرکت‌های کلان و موفق در حوزه زنان هستند، بهترین فرصت استفاده از جایگاه ستاد ملی خانواده برای ارائه مصوبات و لایحه‌هایی در حوزه زنان است.

الهیان گفت:‌ این ستاد با ریاست رئیس جمهور و حضور ۹ وزیر و معاون رئیس جمهور شکل می‌گیرد و مصوبات آن به منزله مصوبات هیئت دولت است، اگر در دولت آقای روحانی به این ظرفیت به طور جدی توجه شود، به طور قطع حرکت‌های خوب و تسریع شده‌ای در حوزه دفاع از حقوق زنان می‌تواند شکل بگیرد که خروجی آن لوایحی است که به مجلس تقدیم می‌شود و در حوزه‌های مختلف بر اساس قانون برنامه پنجم می‌تواند در مجلس به تصویب برسد.

وی در پایان خاطرنشان کرد:‌ امیدواریم با روند اعتدالی که آقای روحانی به آن اشاره داشته‌اند، شاهد حرکت‌های خوب و رو به رشدی در حوزه بانوان در دولت آینده باشیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا