ارتقاء کمی و کیفی دانشگاه پیام نور دماوند/ استفاده از تخصص اعضای هیات علمی در طرح و مشاوره‌های شهرداری و شورای اسلامی شهر دماوند

رئیس دانشگاه پیام نور مرکز دماوند با اعضای شورای اسلامی شهر دماوند دیدار کرد.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، طی این دیدار دوطرف بر ارتقاء کمی و کیفی دانشگاه پیام نور دماوند تاکید کردند.

حیدر امیرپور، رئیس دانشگاه پیام نور مرکز دماوند اعلام آمادگی کرد که با تمام ظرفیت و پتانسیل دانشگاه و استفاده از تخصص اعضا هیئت علمی خصوصا در رشته‌های مدیریت شهری و جغرافیا، آماده ارائه طرح و مشاوره‌های مورد نیاز به شهرداری و شورای اسلامی شهر دماوند هستیم.

*کمک و تعامل شهرداری و شورای اسلامی شهر دماوند جهت ارتقاء دانشگاه پیام نور مرکز دماوند

مصطفی آقایی، رئیس شورای اسلامی شهر دماوند نیز در این دیدار گفت: ما دانشگاه پیام نور را عضوی از خانواده شهری دماوند و از خودمان می‌دانیم و معتقدیم که دانشجویان بومی و غیر بومی مشغول به تحصیل در این مرکز دانشگاهی همه فرزندان، عزیزان و خانواده ما هستند.

وی افزود: همچنین شورای اسلامی و شهرداری شهر دماوند برای ارتقاء این مرکز آماده هر کمک و تعاملی خواهد بود.

در ادامه این دیدار مقرر شد تا در آینده نزدیک مواردی همچون طرح‌های عمرانی، ساماندهی و زیباسازی محوطه و فضای سبز و دیگر فعالیت‌های دانشگاه تعامل سازنده با شهرداری و شورای شهر دماوند صورت گیرد.

انتهای پیام/

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا