رفع تصرف ۱۶۵۳ مترمربع از اراضی ملی منابع طبیعی در روستای خرمده دماوند

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی شهرستان دماوند از رفع تصرف ۱۶۵۳ مترمربع از اراضی ملی منابع طبیعی در روستای خرمده خبر داد.

بابک میرزاپور در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری تارود دماوند اظهار داشت: با هدف حفظ انفال و عرصه‌های ملی بیش ۱۶۵۳ مترمربع از اراضی ملی این شهرستان واقع در پلاک‌ ۱۰۲ اصلی موسوم به خرمده رفع تصرف شد.

وی افزود: این اراضی در راستای اجرای یک حکم قطعیت یافته قضائی و با حضور عوامل یگان حفاظت منابع طبیعی شهرستان دماوند، کلانتری گیلاوند از ید متصرفان خارج و به دولت بازگردانده شد.

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی شهرستان دماوند گفت: در این اراضی ملی منابع طبیعی سودجویان متصرف اقدام به ساخت بنای ساختمان، دیوارکشی و فنس‌کشی غیرمجاز کرده بودند.

میرزاپور تاکید داشت: از شهروندان خواهشمندیم در صورت مشاهده هرگونه تخریب و تصرف به اراضی ملی فوراً مراتب را از طریق شماره تلفن ۱۵۰۴ به یگان حفاظت منابع طبیعی اطلاع دهند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا