رئیس ستاد انتخابات شهرستان دماوند:

اخذ رأی در شهرستان دماوند نیمه الکترونیکی است/ پیش‌بینی 3 کانون انتخابات در دماوند

رئیس ستاد انتخابات شهرستان دماوند گفت: اخذ رأی در شعب شهرستان دماوند به صورت نیمه الکترونیکی خواهد بود.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، نشست آموزشی 180 کاربر یارانه به منظور آشنایی هرچه بیشتر نرم‌افزار انتخابات و روند برگزاری انتخابات به صورت نیمه‌الکترونیکی برگزار شد.

شاهرخ جهانشاهی در این نشست آموزشی نکاتی را در جهت بهتر برگزاری انتخابات و همچنین اهمیت برگزاری مطلوب انتخابات سخنرانی را بیان کرد.

وی در خصوص آخرین وضعیت برگزاری انتخابات در شهرستان دماوند اظهار کرد: در این دوره از انتخابات به علت اینکه در شهرهای شهرستان دماوند شوراها با پنج عضو تشکیل می‌شوند، اخذ رأی به صورت نیمه الکترونیک انجام می‌شود.

معاون سیاسی انتظامی فرماندار و رئیس ستاد انتخابات شهرستان دماوند با اشاره به مراحل اخذ رأی به صورت نیمه الکترونیک افزود: در این فرآیند ابتدا شماره ملی فردی که به حوزه اخذ رأی مراجعه می‌کند در سامانه ثبت خواهد شد و سپس رأی‌گیری انجام می‌شود.

جهانشاهی گفت: همچنین در پایان شمارش آرا، صورت‌جلسه آن به صورت الکترونیکی برای ستاد انتخابات این شهرستان ارسال خواهد شد.

وی بیان کرد: به جهت سهولت در کار توزیع و دریافت صندوق‌ها در روز اخذ رأی، سه کانون در فرمانداری دماوند، بخشداری مرکزی و شهرداری آبسرد پیش‌بینی شده است.

گفتنی است؛ انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری و پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا در شهرستان دماوند به صورت نیمه‌الکترونیکی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا