اخذ اسناد تک‌برگی بیش از 2 هزار هکتار از املاک و عرصه‌های ملی در دماوند

رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان دماوند گفت: اسناد تک‌برگی بیش از 2 هزار هکتار از املاک و عرصه‌های ملی و دولتی در این شهرستان اخذ شد.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، محمدجواد ولی‌پور با اشاره به اخذ اسناد تک‌برگی مربوط به اراضی حوزه استحفاظی شهرستان دماوند اظهار کرد: این اداره حسب وظایف ذاتی و قانونی خود و در راستای ساماندهی و احصای اسناد، املاک و عرصه‌های ملی و دولتی واقع در حوزه استحفاظی دماوند، اسناد تک‌برگی مربوط به بخشی از پلاک‌های 75 اصلی کیلان، 69 اصلی ولیران، 32 اصلی شاطرمحمد و 55 اصلی اسب‌چران با مساحت بیش از 2 هزار و 115 هکتار را اخذ کرده است.

وی ادامه داد: کارکنان سخت‌کوش و نیروهای حفاظتی اداره راه و شهرسازی شهرستان دماوند با جدیت تمام در جهت صیانت و حفاظت از اراضی ملی ثابت‌قدم بوده و در صورت مشاهده هرگونه تخلفی در اراضی ملی و دولتی، برخورد لازم با متجاوزان و متخلفان صورت خواهد پذیرفت.

رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان دماوند در خصوص اخذ اسناد تک‌برگی دیگر پلاک‌های تحت نظر تصریح کرد: در آینده نزدیک، امکان اخذ این اسناد نیز فراهم می‌شود و در این راستا، از همکاری صمیمانه اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان دماوند برای تسریع در انجام امور مذکور قدردانی می‌کنیم.

منبع: فارس

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا