سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان دماوند از شروع طرح ساماندهی واحدهای عرضه منطقه آبعلی خبرداد.
دکتر مجیدمحمدیان در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری تارود اظهار کرد: از آنجایی که کشتار غیرمجاز و نگهداری لاشههای استحصالی خارج از زنجیره سرد در منطقه آبعلی به عنوان یک فرهنگ نادرست و یک ناهنجاری بهداشتی و اجتماعی در آمده است و احتمال ایجاد مخاطرات بهداشتی برای شهروندان را به دنبال دارد و با توجه به شروع فصل گرما و افزایش فعالیت کنهها احتمال بروز بیماری تب کریمه کنگو در جمعیت انسانی که یکی از دلایل مهم این امر کشتار غیرمجاز و غیربهداشتی میباشد، وجود داشته و اجرای طرح نظارتی مذکور با محوریت مقام قضایی و سایر ادارات مرتبط در دستور کار این اداره قرار گرفته است.
وی عنوان کرد: رعایت اصول بهداشتی شامل سمپاشی بدن دام و جایگاه، استفاده از روشهای حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان، پرهیز از کشتار دام در محلهای غیرمجاز و تهیه گوشت مورد نیاز از محلهای مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی باعث کنترل بیماری تب کریمه کنگو میشود.
سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان دماوند در ادامه موارد بهداشتی را به شهروندان توصیه نمود: از جمله استفاده از دستکش و ماسک در هنگام تماس و ذبح دام و خرد کردن گوشت، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، رعایت اصول ایمنی کار به منظور جلوگیری از بروز خراش پوستی و تماس آن با ترشحات دامی، کنترل تردد غیرمجاز دام، انجام سمپاشیهای ادواری دام و جایگاه نگهداری دام، جمعآوری کود و فضولات دامی و خارج نمودن از دامداری، کشتار دام در کشتارگاههای مجاز، تهیه گوشت از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی، خودداری از خرید و مصرف گوشت بازرسی نشده و فاقد مهر و برچسب دامپزشکی، پرهیز از خرید و نگهداری هر گونه دام فاقد هویت و قاچاق، خودداری از کشتار دام به صورت غیرمجاز و خارج از کشتارگاه و نگهداری گوشت تازه به مدت ۲۴ و جگر ۴۸ ساعت در دمای ۴درجه سانتیگراد در یخچال، راهکارهای پیشگیری از ابتلا به تب کریمه کنگو است.
انتهای پیام/