مشهدی عباسی با اهالی روستای جورد رودهن دیدار کرد

نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی گفت: اجرای امر به معروف و نهی از منکر شرایط خاصی ندارد و باید بیشتر در جامعه نهادینه شود.

mashhadi abasi

به گزارش تارود، حمیدرضا مشهدی‎عباسی پیش از ظهر امروز در جمع اهالی روستای جورد از توابع بخش رودهن شهرستان دماوند اظهار داشت: بنابر آنچه از روایات اسلامی و سخنان ائمه معصومین (ع) و بزرگان دین آمده، امر به معروف و نهی از منکر از دیگر فروع دین مقدس اسلام مهم‎تر است.

وی گفت: سایر فروع دین از جمله جهاد، حج و … شاید در طول زندگی رخ نداده و یا افراد استطاعت مالی برای انجام آن نداشته باشند، اما اجرای امر به معروف و نهی از منکر شرایط خاصی ندارد.

مشهدی‎عباسی افزود: در هر زمان و مکان، افراد باید یکدیگر را به اجرای این دو فریضه مهم الهی تشویق کرده و تذکر دهند.

وی تفکر و ذکر را دو عامل اساسی سعادت انسان‎ها برشمرد و تصریح کرد: در کلام الله مجید نیز به تفکر و تدبر در خلقت آسمان‎ها و زمین، گردش شب و روز و … توصیه و تأکید فراوان شده است.

نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: بالاترین ذکرها اقامه نماز، تلاوت قرآن و توسلات است و مطابق فرموده نبی مکرم اسلام (ص) در حدیث ثقلین، باید به کتاب خدا و اهل بیت عصمت و طهارت (ع) تمسک بجوییم.

وی با اشاره به آیات سوره مبارکه «واقعه»، قرآن را رزق و روزی مسلمانان معرفی کرد و گفت: باید سعی کنیم تا در هر زمان صوت قرائت قرآن را بشنویم و چشمان خود را با انوار الهی آن آشنا سازیم.

مشهدی‎عباسی در خاتمه با اشاره به تهاجمات فرهنگی دشمنان، قرآن را پناهگاه مؤمنان معرفی کرد و افزود: سیدالشهدا (ع) نیز برای احیای دین و زنده نگه‎داشتن کتاب خدا جان شیرین خود، عزیزان و یارانشان را در طبق اخلاص قرار دادند و همه ما موظفیم این راه را به روشنی ادامه داده و دنبال کنیم.

منبع: فارس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا