ائتلاف مفسد بزرگ با مدعیان مبارزه با فساد/ کرباسچی چگونه با اصلاح طلبان لابی کرد

جریان‌ها و گروه‌های زیادی در این ایام تلاش می‌کنند تا آراء مردم را به خودشان اختصاص دهند و فعالیت‌های گسترده انتخاباتی طیف‌های گوناگون چندی است که شدت گرفته است و یکی از این جریان‌هایی که بیش از دوسال است فعالیت‌های انتخاباتی خود را آغاز کرده‌اند اصلاح‌طلبان هستند.

99739

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند به نقل از تهران نیوز، یکی از این جریان‌هایی که بیش از دوسال است فعالیت‌های انتخاباتی خود را آغاز کرده‌اند اصلاح‌طلبان هستند. این جریان که خود را عامل اصلی پیروزی روحانی در انتخابات ریاست جمهوری می‌داند، پس از به ریاست جمهوری رسیدن روحانی با کم محلی و بی‌تفاوتی وی روبه‌رو شدند و حتی عارف که به نفع روحانی از صحنه انتخابات کنار رفته بود در دولت یازدهم به هیچ مقام و منسبی نرسید و همین موضوع باعث شد تا اصلاح‌طلبان از دوسال پیش با هدف فتح سنگر به سنگر، مجلس را به عنوان اولین هدف خود انتخاب کنند.
در حال حاضر سه گروه در دل جریان اصلاح‌طلبی در حال فعالیت هستند که اختلافات میان این سه، موجبات نگرانی اصلاح‌طلبان را فراهم ساخته و امکان انشقاق در میان این سه گروه را به شدت افزایش داده است.
در این میان کارگزاران اولین گروهی هستند که در جریان اصلاح‌طلبی تلاش می‌کنند تا کرسی‌های سبز بهارستان را به خود اختصاص دهند، این گروه که وابسته به خاندان هاشمی رفسنجانی است در تلاش است تا به رهبری کرباسچی اکثریت آراء مردم را به خود اختصاص دهد.
چندی پیش و در همین راستا غلامحسین کرباسچی عضو شاخص حزب کارگزاران سازندگی و شهردار اسبق تهران، به دنبال بالا گرفتن اختلافات میان جریان کارگزاران و نزدیکان به طیف رئیس دولت اصلاحات و محمدرضا عارف در شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان، تصریح کرده بود که درباره سوابق سیاسی عارف افشاگری خواهد کرد چرا که عارف به دلیل وجود برخی سوابق نمی تواند ادعای رهبری جریان اصلاحات را داشته باشد.
کرباسچی که صاحب یکی از بزرگ ترین پرونده های فساد اقتصادی ایران است اکنون در سمت شاخص کارگزاران کمر همت برای راهیابی به نمایندگی مجلس شورای اسلامی بسته است.
در اینجا اشاره ای هر چند گذرا به سوابق غلامحسین کرباسچی داریم.
کرباسچی متهم اصلی یکی از بزرگ ترین پرونده های اقتصادی ایران است
شاید کمتر کسی وجود داشته باشد که با چنین پیشینه اقتصادی به فعالیت سیاسی خود ادامه دهد و اظهارات ساختار شکنانه داشته باشد، حضوری که احتمالا از اعتماد به نفس بالای کرباسچی حکایت دارد.
سوالی که اینجا باید مورد تامل قرار گیرد این است که چرا رسانه های اصلاح طلب تاکنون به پرونده فساد اقتصادی شهردار سابق تهران نپرداخته اند ؟
آیا اگر شخص دیگری از یک حزب دیگر چنین تخلفاتی را مرتکب می شد ! رسانه های اصلاحات به وی اجازه اظهار نظر در حوزه سیاست می دادند ؟
پرونده اقتصادی کرباسچی از ۱۵ فروردین ۷۷که خبر دستگیری وی رسانه ای شد ، در جامعه سوالات زیادی را به همراه داشت.
از طرفی غلامحسین کرباسچی با اتهاماتی از قبیل مشارکت در اختلاس به مبلغ چهارده میلیارد و پانصد و سی میلیون ریال؛ ، تصرف غیرمجاز در اموال عمومی؛ ، تضییع اموال شهرداری تهران؛ ، مشارکت در تبانی در معاملات شهرداری؛ ،مشارکت در ارتشا مواجه شده بود و از طرف دیگر رسانه های اصلاح طلب و به جای محکوم کردن آن چنین تیتر می زدند : از نظر دولت کرباسچی هنوز شهردار تهران است.
3428923823098-3
جالب انجا بود که کرباسچی در حالی درگیر پرونده اقتصادی بود که از سوی رسانه همشهری که وابسته به وی بود از مدیر خود دفاع کرده و از وی به عنوان مدیر لایق نام می برد.
3428923823098-4
فرجام دادگاه :
سر انجام وی ۳ سال زندان و ۱۰ سال انفصال از خدمات دولتی و بازگرداندن اموال محکوم شد و پس از دو سال آزاد شد.
آیت‌الله یزدی، رئیس وقت قوه قضائیه، در این خصوص می‌نویسد: « فقط همین یک پرونده بود که بیش از همه بر دوش قوه قضائیه فشار آوردند و از همه ابزارها برای منحرف کردن دستگاه قضاء کشور گفتند و نوشتند و عمل کردند و افکار عمومی را درگیر نمودند.»(ناگفته‌هایی از پرونده غلامحسین کرباسچی / ص۱۰)
ساخت مجسمه هاشمی رفسنجانی در دوران کرباسچی
با بررسی تاریخ و انچه که رسانه های کشور مدعی ان هستند ، کرباسچی را می توان از نزدیک ترین یاران هاشمی رفسنجانی دانست.
کرباسچی از اولین و نزدیک ترین نیروها به هاشمی رفسنجانی است که در سال ۷۴ با عنوان کارگزاران سازندگی فعالیت سیاسی خود را به صورت جدی تر ادامه داند.
کرباسچی در سال ۷۴ که شهرداری تهران را بر عهده داشت ، اقدام به ساخت مجسمه ای از حجت الاسلام هاشمی رفسنجانی کرد. این مجسمه امروز در موزه هاشمی رفسنجانی در رفسنجان نگهداری می شود که در ادامه تصویر آن را مشاهده می کنید:
3428923823098-1
ماجرای کارخانه ای که به همسر کرباسچی رسید چیست ؟
از سال ۷۹ تا ۸۳، ۲۸۰ واحد تولیدی گرفتار بحران مالی شده اند. این اتفاق به دلیل واگذاری ۲۵۰ واحد تولیدی بدون درنظر گرفتن صلاحیت های لازم و تنها با سیاسی کاری مسئولان در دوره های سازندگی و اصلاحات به جمعی از مدیران آن دوره ها بوده است،در صورتی که این واگذاری ها می‌بایست با تعیین شرایط خاص واگذاری ها مطابق اصل ۴۴ قانون اساسی صورت می‌گرفت.
یکی از مهمترین این واگذاری ها به واگذاری کارخانه “رشت الکتریک” به همسر کرباسچی شهردار اسبق تهران مربوط است.
این کارخانه که تولید کننده کلید و پریز برق بوده و ۴ کارخانه در رشت، شهرک صنعتی، جاده سنگر و کنف باف داشته است، پس از واگذاری به بخش خصوصی در سال ۸۲، تعطیل شده است.
کارخانه الکتریک ایران در رشت متعلق به سازمان بازنشستگی کشوری بود که توسط سازمان صنایع ملی ایران به وکالت از آن سازمان در ۷ مهر ماه ۱۳۸۲ به ۴ خانم به نام‌های «ج» فرزند غلامحسین، «ع» فرزند غلامعلی، «ش» فرزند هادی و «ص» فرزند مهدی که (همسران خانه دار سران و اعضای ارشد حزب کارگزاران سازندگی و از وابستگان مسئولان دولتی در دولتهای گذشته بودند) به مبلغ ۱۸٫۶ میلیارد ریال با اقساط ۵ ساله و با احتساب سود آن ۲۱ میلیارد و ۵۰۱ میلیون و ۶۰۰ هزار ریال فروخته شد.
کارخانه رشت الکتریک با ۵۴۰ کارگر یکی از بزرگترین تولیدکنندگان کلید و پریز برق در کشور بود که در راستای اصل ۴۴ به بخش خصوصی و به ۴ نفر از همسران اعضای ارشد حزب کارگزاران و مسئولان دولت های قبل که البته هیچ سررشته ای در بخش صنعت نداشتند، واگذار شد.
دولتمردان اصلاحات؛کارخانه را به معادل ۱۸٫۶ میلیارد ریال با اقساط ۵ ساله به صاحبان جدید فروختند تا گامی باشد درجهت کاهش تصدیگری دولت در اقتصاد،اما همین واگذاری جز تعطیلی این کارخانه حاصلی نداشت که همسر کرباسچی با تعطیل کردن این کارخانه،باعث بیکاری ۵۴۰ کارگر این کارخانه شد.
دیدگاه کرباسچی در خصوص مدیریت بر کشور
زمانیکه کرباسچی در دهه ۷۰ شهردار تهران بود می‌گفت باید تهران از نظر مدرن بودن تبدیل به شهری بشود که هر کس زیر ۵۰۰ هزارتومان درآمد دارد تهران را ترک کند چون نمی‌تواند هزینه‌های چنین شهری را پرداخت کند. این نوع تفکر ناشی از یک عقل ابزاری است که فقط دغدغه فنی دارد و مسایل فرافنی و فراتکنیکی مثل دغدغه عدالت در آن راهی ندارد. سخن کرباسچی از آن جهت اهمیت دارد که وی یکی از نزدیکان آقای هاشمی است که در حزب کارگزارن نقش اصلی در اجرای منویات آقای هاشمی داشت.
3428923823098-5

دروغ گو خواندن ملت توسط کرباسچی
غلامحسین کرباسجی خرداد ۹۳ در نشستی که با عنوان “حماسه‌های ملی خرداد” که در گرگان برگزار شد، به ثبت نام مرحله دوم یارانه ها در کشور اشاره کرد و بیان داشت: با توجه به اینکه ما دارای یک کشور اسلامی هستیم و باید راستگویی را در جامعه رواج دهیم اما متاسفانه جامعه را به سمتی پیش برده‌اند که مردم به خاطر مسائل اقتصادی دروغ بزرگ را به دولت می‌گویند.
وی اضافه کرد: در این ثبت‌نام اعلام شده بود که ۶۰ درصد مردم ایران بی‌خانه هستند و آیا این واقعا واقعیت دارد و این به‌عنوان یک دروغ ملی محسوب می‌شود چرا که ما در حال حاضر ۲۱ میلیون خانوار در کشور داریم که این کشور نیز دارای ۲۰ میلیون واحد مسکونی نیز است.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا