آیت الله میرعظیمی: عيد فطر، عيد بندگي و جشن پايان يک ماه اطاعت براي روزه ​داري است

استاد حوزه علمیه قم گفت: عید فطر را عید بندگی و جشن پایان یک ماه اطاعت و توفیق برای روزه داری و حضور در مهمانی خدا است.

به گزارش تارود به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آیت‌الله سید مختار میرعظیمی؛ این استاد حوزه علمیه قم ضمن بیان نکاتی در باب اعمال و دعاهای مخصوص شب و روز عید سعید فطر عنوان کرد: در شب عید که گفته شده کمتر از شب قدر نیست، غسل و احیاء و شب زنده‌داری به نماز و دعا و استغفار در آن، بسیار تأکید شده است.

وی افزود: در روز عید فطر نیز پوشیدن جامه نیکو و استفاده از عطر، افطار قبل از نماز به دانه‌ای خرما و تربت امام حسین (علیه السلام) که شفای هر مرضی است سفارش شده و خواندن نماز عید و اذکار مخصوص روز عید و شکر مکرّر خداوند به خاطر توفیق در بندگی و پایان یافتن مهمانی خدا مورد تأکید قرار گرفته است.

این استاد حوزه علمیه قم عید فطر را عید بندگی و جشن پایان یک ماه اطاعت و توفیق برای روزه داری و حضور در مهمانی خدا با شرایط ویژه‌ای برشمرد و عنوان کرد: رب متعال برای بندگانش در این ماه شرایط ویژه ای فراهم نموده و این ماه را با ایجاد یک مسیر ویژه و خاص را برای بندگی هموارتر ساخت و خوشا به حال کسانی که نهایت استفاده را بردند و تا توانستند از این ماه توشه برای خود فراهم ساختند و توانستند با دستانی پر از این خوان بی همتا برخیزند و اکنون با لذت فراوان عید خود را جشنن می‌گیرند و هر چند ناراحت و غم‌زده از پایان مهمانی هستند ولی خوشحالند که به امر خدای خود لبیک گفته‌اند و سر بلند بیرون آمده‌اند.

آیت‌الله میرعظیمی در پایان اظهار داشت: با نزدیک شدن به حلول ماه شوّال و آخرین غروب ماه رمضان با لحظه های زیبای سحر، برکت سفره‌های افطار و صبر و رضا به امر خدا در این ماه خداحافظی می‌کنیم و در روز عید با ذکر « الله‌اکبر، لا اله الا الله و الله‌اکبر، الله‌اکبر و لله الحمد، الحمدلله علی ما هدیٰنا و له الشّکر علی ما أولیٰنا» به استقبال این عید مبارک می رویم و مانند همیشه در این عید بزرگ نیز، دعای مشترک همه ما از اعماق وجودمان، فرج مولایمان است که گشایش همه امور در گرو ظهورر حضرت صاحب الأمر است.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا