در دیدار بخشدار رودهن و مدیران دستگاه‌های اجرایی با سرپرست فرمانداری دماوند مطرح شد؛

آنچه که ملاک ما می‌باشد خدمات‌رسانی به مردم است و نمره ارزشیابی ما را مردم خواهند داد

سرپرست فرمانداری دماوند گفت: آنچه که ملاک ما می‌باشد خدمات‌رسانی به مردم است و نمره ارزشیابی ما را مردم خواهند داد.

به گزارش پایگاه خبری تارود، نشست صمیمی با حضور امیری بخشدار بخش رودهن با همراهی پرسنل بخشداری و جمعی از دهیاران رودهن، و تنی چند از مدیران دستگاه‌های اجرایی، خدماتی و امدادی شهرستان با اسماعیل حیدری آزاد سرپرست فرمانداری دماوند در سالن جلسات شهید رجایی فرمانداری دماوند برگزار شد.

در این نشست گزارشی از مجموعه اقدامات و خدمات صورت گرفته ارائه گردید و پیرامون مطالب و دغدغه‌های موجود و مسائل و مشکلات بحث و تبادل نظر کردند.

️سرپرست فرمانداری شهرستان دماوند اظهار داشت: باید نهایت سعی و تلاش خود را برای رفع دغدغه‌های مردم به کار بگیریم و در مسیر حل مسائل شهروندان در حوزه‌های معیشتی، اقتصادی، رفع آسیب‌های اجتماعی و توسعه شهرستان، در دستگاه‌های دولتی کوشا باشیم.

️حیدری آزاد با تاکید برتکریم ارباب رجوع بویژه در ادارات گفت: خدمت بی‌منت به مردم و تکریم ارباب رجوع با سعه صدر و برخورد شایسته با شهروندان در اولویت کاری ادارات و دستگاه‌های اجرایی قرار گیرد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا