آماده‌باش کامل 30 نیروی امداد و نجات شهرستان دماوند در ایام نوروز

رئیس جمعیت هلال‌احمر شهرستان دماوند گفت: 30 نیروی امداد و نجات به صورت شبانه‌روز در ایام نوروز آماده‌باش هستند.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، سعید طاهری با اشاره به تمهیدات جمعیت هلال‌احمر شهرستان دماوند در ایام نوروز اظهار کرد: برنامه‌های ایام نوروز همچون سال‌های گذشته از سوی مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان تهران ابلاغ شده است.

وی با بیان اینکه جمعیت هلال‌احمر دماوند دو پایگاه ثابت در محورهای هراز و فیروزکوه دارد، افزود: در این پایگاه‌ها، 30 نیروی امداد و نجات به صورت شبانه‌روز در ایام نوروز آماده خدمات‌رسانی به مسافران خواهند بود.

رئیس جمعیت هلال‌احمر شهرستان دماوند گفت: امسال یک گشت سیار در محور فیروزکوه در کنار نیروهای پلیس مستقر می‌شود که اگر در این محور به سمت استان‌های شمالی کشور اتفاقی رخ دهد، نیروهای امدادی به موقع حضور پیدا کنند.

طاهری ادامه داد: واحد جوانان جمعیت هلال‌احمر نیز در ورودی شهر دماوند ایستگاه نوروزی با غرفه‌های دوستدار کودک، ایمنی و سلامت، تست قند خون و فشارخون و نمازخانه برپا می‌کند؛ همچنین چادرهای اسکان موقت برای مسافران در نظر گرفته می‌شود تا با استراحت آنها از بروز حادثه جلوگیری شود.

وی در خصوص حضور نیروهای امداد و نجات در گردنه امامزاده هاشم (ع) بیان کرد: گردنه امامزاده هاشم (ع) با پایگاه ثابت امداد و نجات آبعلی در محور هراز، پنج کیلومتر فاصله دارد و در صورت بروز حادثه، نیروها بلافاصله در طول محور حضور پیدا می‌کنند.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا