آغاز رقابت‌های مسابقات قهرمانی موی تای کشور به میزبانی شهرستان دماوند+تصاویر

رقابت‌های مسابقات قهرمانی موی تای کشور در 14 وزن مختلف با شرکت 300 ورزشکار به میزبانی شهرستان دماوند آغاز شد.13950604000224_PhotoL

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، نخستین دوره مسابقات قهرمانی موی تای WPMF کشور جام ریاست جمهوری به مناسبت هفته دولت به میزبانی شهرستان دماوند در اردوگاه مصطفی خمینی (ره) دماوند آغاز شد.

این مسابقات به همت سازمان موی تای ایران و با حمایت شهرداری و شورای اسلامی شهر دماوند و اداره ورزش و جوانان شهرستان دماوند برگزار شده است.

دبیرکل انجمن موی تای ایران در حاشیه این مسابقات در خصوص برگزاری این مسابقات اظهار کرد: نخستین دوره مسابقات قهرمانی موی تای کشور با حضور قریب به 300 نفر از سراسر کشور برگزار شده است.

جلال معتمدی افزود: این مسابقات با هدف انتخاب استعدادها و چهره‌های برتر ورزش موی تای و نیز بر سر بستن کمربند ملی و ترکیب تیمی قوی برای رقابت‌های بین‌المللی در آینده نزدیک برگزار شده است.

وی گفت: 300 ورزشکار کشور در 14 وزن رقابت‌های خود را آغاز کرده‌اند که رقابت‌های فینال فردا جمعه از ساعت 16 برگزار می‌شود تا نفرات نخست تا چهارم هر وزن مشخص شوند.

دبیرکل انجمن موی تای ایران ادامه داد: نفرات برتر هر وزن به طور مجدد در مسابقات انتخابی شرکت می‌کنند تا از میان آنها تیمی برای حضور در رقابت‌های بین‌المللی تشکیل شود؛ همچنین رقابت بر سر کمربند ملی نیز به میزبانی استان‌ها در کشور برگزار خواهد شد.

معتمدی با بیان اینکه استقبال خوبی از این مسابقات صورت گرفته است، بیان کرد: ادامه برگزاری مسابقات نیازمند هماهنگی‌ها و تعامل بیشتر مسؤولان شهرستان دماوند است.

لازم به ذکر است افتتاحیه نخستین دوره مسابقات قهرمانی موی تای WPMF کشور جام ریاست جمهوری با حضور رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان دماوند، رئیس انجمن موی تای ایران، اعضای شورای اسلامی شهر دماوند و شماری از رؤسای هیأت‌های ورزشی این شهرستان برگزار شد.13950604000227_PhotoL

*اجرای طرح‌های مختلف برای تقویت حوزه ورزشی در دماوند

عباس صفری، شهردار دماوند در حاشیه افتتاحیه نخستین دوره مسابقات قهرمانی موی تای کشور در شهرستان در دماوند اظهار کرد: هر نوع فعالیتی که سبب تقویت روح و جسم شهر شود، از آن به عنوان متولی شهر حمایت می‌کنیم.

وی با بیان اینکه این نوع فعالیت‌ها می‌تواند در حوزه‌های ورزشی، فرهنگی و حتی بهداشتی باشد، افزود: این مسائل در وظایف کاری ما نیست، اما از آنچه باعث شادابی شهروندان و شهر شود و به عملکرد نهایی شهر برگردد و آن را پویاتر کند، حمایت خواهیم کرد.

شهردار دماوند گفت: ورزش می‌تواند قوی‌ترین حوزه شهری باشد که بسیاری از عملکردها را تقویت کند؛ معتقد هستیم که شهر از دو قسمت ساختاری و روح اجتماعی تشکیل شده است.

صفری ادامه داد: هر چقدر که روح اجتماعی شهر قوی‌تر باشد، انتظار ما از شهری پویا و فعال تحقق پیدا می‌کند.

وی با اشاره به اینکه نصب وسایل ورزشی را در پارک‌های محله و بزرگ شهر دماوند ضروری دانستیم، تصریح کرد: در پارک‌های دماوند قسمتی که تنها فضای سبز نباشد را برای فعالیت‌های فیزیکی شهروندان با نصب وسایل ورزشی به این امر اختصاص دادیم.

شهردار دماوند بیان کرد: در حوزه‌های محلی، درصدد هستیم که شهروندان را به اوج شادی و اوقاف فراغت با عملکرد مطلوب برسانیم و به همین منظور، زمین‌های جدیدی را برای احداث زمین فوتبال، والیبال و اسکیت در پارک خانواده گیلاوند پیش‌بینی شده است.

صفری خاطرنشان کرد: در جای دیگری از شهرک مهک، نقطه‌ای را برای احداث سالن ورزشی تعریف کردیم؛ با توجه به درخواست شهروندان نبود تأمین بودجه، شهرداری در توسعه حوزه ورزش ورود کرده است.

وی با بیان اینکه به دنبال این هستیم که هر چقدر می‌توانیم حوزه ورزش را تقویت کنیم، اضافه کرد: کار مشترکی را با سپاه به عنوان سوله صالحین پیگیری کردیم؛ یک سوله ورزشی سال گذشته به بهره‌برداری رسید و احداث یک سالن دیگر را در دست اقدام داریم.

13950604000219_PhotoL 13950604000220_PhotoL 13950604000225_PhotoL 13950604000228_PhotoL photo_2016-08-25_17-53-14 photo_2016-08-25_17-54-14 photo_2016-08-25_17-54-17

منبع: فارس

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا