پشت پرده درگیری پیشکسوتان در باشگاه پرسپولیس

دلیل اصلی درگیری دو پیشکسوت با سابقه در باشگاه پرسپولیس مسایل مالی بود.

به گزارش  تارود به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا، مدتی پیش اعلام شد که رحیم یوسفی و ضیا عربشاهی در باشگاه پرسپولیس درگیری لفظی شدیدی پیدا کردند مساله ای که بعد تکذیب و اعلام شد که این درگیری فقط یک شوخی بوده است!

با این حال یک منبع آگاه در باشگاه پرسپولیس به خبرنگار دانا گفت: پشت پرده این درگیری هیچ شوخی نبود! درگیری یوسفی و عربشاهی در باشگاه پرسپولیس رخ داد و دلیلش هم این بود که مصطفی قنبرپور یکی از مدیران باشگاه پرسپولیس به ضیا عربشاهی اعلام می کند که شما طبق این اسناد موجود بخش اعظمی از مطالبات خود را دریافت کرده اید این حرف باعث درگیری شدیدی بین رحیم یوسفی و ضیا عربشاهی می شود!

این فرد به دانا گفت: یوسفی با عربشاهی درگیر شد به این دلیل که ظاهرا او دریافت پول از باشگاه را کتمان کرده بود و مدعی شده بود که باشگاه ریالی به او پرداخت نکرده است!

مشخص نیست که باشگاه پرسپولیس چگونه می خواهد با این پیشکسوتان که مدام یکدیگر را دور می زنند اداره شود؟! پیشکسوتانی که زمانی بازیکنان بزرگ و محبوبی بوده اند اما متاسفانه….

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا