اعزام مبلغان قرآنی به کمپ‌ های ترک اعتیاد در دماوند

رئیس اداره تبلیغات اسلامی دماوند از اعزام مبلغان قرآنی به کمپ‌ های ترک اعتیاد این شهرستان خبر داد.

به گزارش تارود، حجت‌ الاسلام و المسلمین میثم کریمایی در نشستی با حضور معاون امور فرهنگی و پیشگیری اداره بهزیستی شهرستان دماوند و در جمعی از روحانیان اظهار داشت: تجربه نشان می‌دهد در کمپ‌هایی که مسائل دینی و فرهنگی مراعات شده و مبلغ قرآنی در آن مکان بوده، بهبودی مستمر و مؤثرتری وجود داشته است.

وی افزود: اعزام مبلغان به کمپ‌های ترک اعتیاد اقدام مهمی است و باید تلاش کرد که با ارتباط دائم با کمپ‌های ترک اعتیاد در جهت آموزه‌های اخلاقی و دینی گام‌های مؤثری را برداشت تا این بیماران به‌سوی اعتیاد کشیده نشوند.

 معاون امور فرهنگی و پیشگیری اداره بهزیستی شهرستان دماوند نیز در ادامه تصریح کرد: معتادان بیمارانی هستند که نه تنها فیزیولوژی آنها صدمه دیده است، بلکه از جنبه‌های اعتقادی و معنوی نیز دچار تزلزل شده‌اند که با آموزش مسائل دینی و اخلاقی می‌توان راهکاری برای بهبود وضعیت بیماران ایجاد کرد.

مرتضی فیضی با بیان اینکه اعتیاد یک بیماری است که باید با دیدگاه درمانی به آن نگاه کرد، افزود: بسیاری از افراد جامعه با نداشتن آگاهی و درک از محیط زندگی خود، متأسفانه به‌سوی موادی می‌روند که مخرب و آسیب‌زا برای خود و اطرافیانشان است و افرادی که در شرایط مطلوب‌تری زندگی می‌کنند باید به این افراد کمک‌رسانی کنند.

وی تصریح کرد: نجات جان افراد و بازگرداندن زندگی یک فرد آسیب دیده و اهدای حیات مجدد به خانواده آن جزء برترین عبادت‌ها به‌حساب می‌آید.

معاون امور فرهنگی و پیشگیری اداره بهزیستی شهرستان دماوند ادامه داد: قطعاً حضور مبلغان قرآنی در بحث آموزه‌های اخلاقی و معنوی می‌تواند گام مؤثری در بهبود وضعیت آنها داشته باشد که به همین لحاظ، شهرستان دماوند دارای پنج کمپ ترک اعتیاد در شهرهای رودهن، دماوند و روستای جابان است که حضور روحانیان معزز می‌تواند در خصوص مسائل اخلاقی و اعتقادی معتادان بهبودیافته، تأثیر به‌سزایی داشته باشد.

منبع: فارس

انتهای پیام/ش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا