نیروی انتظامی همیشه در حفظ آرامش جامعه کوشاست

sadati nasabامام جمعه موقت دماوند گفت: نیروی انتظامی همیشه در حفظ آرامش جامعه کوشاست.

به گزارش تارود، حجت‌ الاسلام و المسلمین سید فضل‌ الله سادات‌نسب ظهر امروز در خطبه‌ های عبادی سیاسی نماز جمعه دماوند در مسجد جامع این شهر، ضمن تبریک به مناسبت هفته نیروی انتظامی و فرا رسیدن عید سعید غدیر خم اظهار کرد: نیروی انتظامی تلاش‌های زیادی را برای برقراری امنیت جامعه انجام می‌دهد و حفظ امنیت یکی از نیازهای اولیه هر اجتماعی است.

وی با بیان اینکه امروز این امنیت جامعه را مدیون مأموران سبزپوش زحمت‌کش انتظامی هستیم، افزود: امنیت امروز جامعه در اثر تلاش شبانه‌ روزی کارکنان نیروی انتظامی به دست آمده‌ است و جا دارد در این زمینه از تمام زحمت‌ های آن‌ها قدردانی می‌کنیم.

سادات‌ نسب با اشاره به اینکه تعداد زیادی از کارکنان نیروی انتظامی در حین انجام مأموریت به درجه رفیع شهادت نائل شدند، گفت: جای دارد همواره یاد و خاطره شهدای نیروی انتظامی را گرامی‌ داریم.

امام جمعه موقت دماوند گفت: با وجود اینکه وظایف زیادی به نیروی انتظامی محول شده، همیشه و در تمام برنامه‌ ها شاهد حضور نیروهای خدمت‌گزار این مجموعه و شاهد این هستیم که به خوبی در حفظ آرامش جامعه تلاش می‌کنند و در اجرای این وظیفه مهم از هیچ کوششی دریغ ندارند.

سادات‌ نسب با اشاره به شهادت آیت‌ الله اشرفی‌ اصفهانی، امام جمعه فقید کرمانشاه بیان کرد: وی از شهدای محراب بود که در 23 مهر ماه سال 1361 در حال اقامه نماز با انفجار نارنجک توسط سازمان مجاهدین خلق به شهادت رسید و در شهر فولاد اصفهان به خاک سپرده شد.

وی ادامه داد: آیت‌ الله اشرفی‌ اصفهانی فعالیت‌ های خوبی را در راستای ترویج فرهنگ قرآنی داشت و در بخش‌ های مختلفی از این زمینه تلاش کرد.

منبع: فارس

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا