تصادف در منطقه دلیچایی باز هم قربانی گرفت
بر اثر سقوط یک دستگاه تریلر اسکانیا به درون دره در منطقه دلیچایی، 2 نفر دیگر از هموطنان جان باختند.

علی محمدعلی تبار رییس جمعیت هلال احمر شهرستان فیروزکوه اظهارکرد: در این حادثه دلخراش که در ساعت هفت و 50 دقیقه صبح امروز در منطقه دلیچایی بعد از پل اول به سمت تهران رخ داد، یک دستگاه تریلر به دلایل نامعلوم واژگون شد و راننده و سرنشین آن در دم جان باختند.
وی گفت: با تلاش عوامل امدادی هلال احمر مستقر در پایگاه امداد و نجات جاده ای ˈامین آبادˈ و پس از حدود یک ساعت تلاش، افراد حادثه دیده که درون تریلی محبوس شده بودند رهاسازی شده و تحویل عوامل انتظامی شدند.
ساعت 23 یکشنبه گذشته نیز بی احتیاطی راننده کامیون و ناتوانی وی در کنترل وسیله نقلیه در منطقه دلیچایی سبب سقوط خودرو به درون دره پل دلیچایی شد.
در این حادثه یکی از هموطنان در دم کشته شد و دیگر سرنشین کامیون توسط عوامل امدادی پایگاه امداد و نجات جاده ای امین آباد نجات یافت و تحویل عوامل اورژانس شد.
هفته گذشته نیز بر اثر بارندگی شدید در محور فیروزکوه شاهد کشته شدن یک نفر و مصدوم شدن 9 نفر از هموطنان بودیم.
پل دلیچایی در محور فیروزکوه از پرترددترین محورهای مواصلاتی کشور است و به دلیل مشکلات فنی در این محور تصادفات بی شماری در این منطقه رخ می دهد که نیازمند بررسی از سوی کارشناسان راه و شهرسازی و اصلاح مسیر است.
پایگاه امداد و نجات جاده ای امین آباد در منطقه ای به همین نام در 25 کیلومتری غرب فیروزکوه قرار دارد.
منبع: ایرنا