مرکز معتادان شفق به طور کلی تعطیل شد
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران گفت: مرکز معتادان شفق به طور کلی تعطیل شده است و کارشناسان وزارت بهداشت قرار شده تا هفته آینده طی بازدید از مرکز،شاخصها و معیارهای کارشناسی را اعلام کنند.

به گزارش تارود به نقل از افکارنیوز، احمد ربیعزاده در مورد آخرین وضعیت مرکز درمان معتادان شفق گفت: مرکز شفق یک مرکز غربالگری معتادان بوده است اما وزارت بهداشت به آن ایراداتی گرفت. این در حالی است که مسئولیت خدمات درمانی غربالگری با وزارت بهداشت است و آنها برای حضور در این مرکز اعلام کردند که باید استانداردسازی شود.وی ادامه داد: ما نیز مبلغی را قبلاً هزینه کرده بودیم و بخشی از کار را انجام دادیم اما مورد قبول وزارت بهداشت قرار نگرفت. ما بارها از وزارت بهداشت خواستهایم که بیایند و شاخصها را اعلام کنند اما اکنون به نتایج خوبی رسیدهایم.
ربیعزاده گفت: طبق آخرین وضعیت اعلام شده از مرکز ترک اعتیاد شفق قرار شده تا هفته آینده کارشناسان وزارت بهداشت از شفق بازدید کنند و شاخصها و معیارهای کارشناسی را اعلام کنند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران افزود: پس از اعلام این شاخصها ما میتوانیم کار بازسازی شفق را آغاز کنیم. در حال حاضر مرکز شفق به طور کلی تعطیل شده است و برای استانداردسازی، بازسازی و تعمیر آماده شده است.