مراسم گرامیداشت روز اُتیسم در مرکز رستا تحت نظارت اداره بهزیستی شهرستان دماوند

مراسم گرامیداشت روز اُتیسم در مرکز رستا تحت نظارت اداره بهزیستی شهرستان دماوند برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری تارود، به مناسبت روز جهانی آگاهسازی اُتیسم مراسمی با حضور ریاست محترم اداره بهزیستی شهرستان دماوند، هیئت همراه و همچنین جمعی از خانوادههای کودکان طیف اُتیسم و دیگران در مرکز آموزشی و توانبخشی رستا واقع در شهرستان دماوند برگزار گردید.
در این مراسم ابتدا ضمن خوش آمد گویی به مدعوین و مسئولین، توضیحاتی درباره این اختلال و علائم آن و سن طلایی ۳ تا ۵ سال برای تشخیص و کمک بیشتر و موثرتر به کودکان دارای اختلال اتیسم توسط دکتر گودرزی مدیرمرکز ارائه گردید.
سپس ریاست محترم اداره بهزیستی شهرستان دماوند ضمن تاکید بر لزوم هر چه بیشتر آگاهسازی جامعه، راهکارهایی را در این راستا مطرح نمود و گفت: نهایت سعی خود را در حمایت از این کودکان و حل مشکلات آنها خواهند کرد.
در پایان با درخواستها و پیشنهادات والدین و تشکر از ریاست محترم اداره بهزیستی شهرستان دماوند بابت تاسیس مرکز رستا و در دسترس بودن آن برای اهالی شهرستان مراسم به اتمام رسید.

انتهای پیام/