پیشگیری و مقابله جدی با ۲۰ فقره ساخت و ساز غیرمجاز در اراضی ملی و کشاورزی شهرستان دماوند طی گشت مشترک نوروزی

طی گشت مشترک نوروزی پیشگیری و مقابله جدی با ۲۰ فقره ساخت و ساز غیرمجاز در اراضی ملی و کشاورزی شهرستان دماوند انجام گرفت.

به گزارش پایگاه خبری تارود، با آغاز مانور اکیپ پيشگيري و مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز شهرستان دماوند در ایام تعطیلات نوروزی، گشت‌های مشترک متشکل از ادارات راه و شهرسازی، اداره منابع طبیعی و جهاد کشاورزی به مناطق مختلف اعزام شدند.

این گشت‌زنی‌ها جهت مقابله و پیشگیری از ساخت‌ و سازهای غیرمجاز در اراضی ملی، منابع طبیعی و کشاورزی از مناطق مشهد، رودافشان، کلاک، سیدآباد، اوزنه، مغانک، جابان، شابلاغی و سربندان انجام گرفت.

طی گشت‌زنی‌ روز سه‌شنبه ۲۹ اسفندماه سال ۱۴۰۲ و روز چهارشنبه یکم فروردین‌ماه ۱۴۰۳، مقابله با ساخت و ساز غیرمجاز و تصرف اراضی ملی در روستاهای مشهد و رودافشان، تخریب دیوارکشی روستای سیدآباد، تخریب دیوارکشی‌های غیرمجاز اراضی ملی و مستثنیات روستاهای مغانک و جابان، تخریب دیوار و بنرهای تبلیغاتی مرتبط با ساخت و سازهای غیرمجاز در ورودی روستای مغانک، توقف عملیات و صدور اخطاریه و تخریب دیوارکشی‌های غیرمجاز روستای جابان برخورد جدی صورت گرفت.

سامانه تلفنی ۱۳۱ امور اراضی استان تهران شبانه‌روز آماده دریافت اطلاعات و گزارش‌های تغییر کاربری و ساخت و سازها در اراضی کشاورزی از سوی شهروندان است.

از شهروندان خواهشمندیم در صورت مشاهده هر گونه تصرف اراضی منابع طبیعی و ملی مراتب را از طریق شماره تلفن ۱۵۰۴ به یگان حفاظت منابع طبیعی و شماره تلفن ۱۶۵۶ به یگان حفاظت مسکن شهرسازی اطلاع دهند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا