نمایش من سلبریتی نیستم در دماوند به روی صحنه رفت

نمایش من سلبریتی نیستم در سالن آمفی تئاتر فرهنگسرای کوثر شهر دماوند به روی صحنه رفت.
به گزارش پایگاه خبری تارود، نمایش من سلبریتی نیستم به نویسندگی و کارگردانی آرمین غلامی، حمید رحیم متولی مشاور و دستیار کارگردان الناز شاکری به عنوان منشی صحنه توانست طی دو شب مخاطبین خاص خود را به سالن آمفی تئاتر جذب کند.
آرمین غلامی با داشتن ۱۶ سال سن بعد از موفقیت در اجرای خیابانی پرواز که در جشنواره چهله مهدویت مقام دوم کشوری را کسب نمود و اولین کار صحنهای خود را به صورت حرفهای اجرا کرد.
اکثر مخاطبین او هم سن و سالهای خودش بودند؛ همراه با دیگر علاقهمندان به تئاتر و بازیگری که امروز به وجود او در صحنه نمایش افتخار میکردند.
وی قبلا بهعنوان هنر آموز کلاس بازیگری کارهای تجربی خاصی در فرهنگسرای آبسرد داشت.
در بین تماشاچیان شخصیت دکتر خانجانی رئیس بنیاد حفظ نشر آثار و ارزشهای دفاع مقدس شرق استان تهران، امیدیوز باشی عضو شورای اسلامی شهرستان دماوند و شهر آبسرد انگیزه خوبی را دربین این گروه جوان ایجاد کرد.
این نمایش به همت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، انجمن هنرهای نمایشی، اداره بنیاد حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس شرق استان تهران، کانون بسیج هنرمندان دماوند در هستم و نهم مهرماه در سالن آمفی تئاتر کوثر شهر دماوند به روی صحنه رفت.
انتهای پیام/








