تامین تجهیزات فلزی سطح شهر دماوند مکررا به سرقت می‌روند/ با یک راهکار قانونی موفق به پرداخت مطالبات کارگران خدمات شهری شهرداری دماوند شدیم

شهرداری دماوند با بیان اينکه تامین تجهیزات فلزی سطح شهر دماوند مکررا به سرقت می‌روند، گفت: با یک راهکار قانونی موفق به پرداخت مطالبات کارگران خدمات شهری شهرداری دماوند شدیم.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، علی شیوا در نشست خبری خبرنگاران اظهار داشت: سال گذشته به دلیل فاصله بین پیمانکار قبلی با بعدی تعداد قابل توجهی از کارکنان و کارگران شهرداری حقوق نگرفته بودند و به مدت 5 ماه نتوانسته بودند حقوق بگیرند، شهرداری برای پرداخت حقوق دچار یک چالش شده بود اما با حمایت‌ها و پیدا کردن یک راهکار قانونی موفق شدیم تمام مطالبات را پرداخت کنیم.

وی افزود: در حال حاضر برخی از پروژه‌های عمرانی شهرداری آغاز شده‌ و تعدادی دیگر در حال سپری کردن تشریفات قانونی هستند.

شیوا افزود: پروژه آسفالت بلوار فرهنگ، آسفالت خیابان عرفان 56 که مطالبه به حق مردم بود، جدول گذاری عرفان 7 و آماده سازی آن برای اجرای آسفالت، خط کشی معابر، اصلاح تابلوهای هدایت مسیر برخی از پروژه‌های انجام شده هستند.

وی ادامه داد: تامین تجهیزات فلزی سطح شهر که مکررا به سرقت می‌روند، آسفالت خیابان مسیح دانشوری، اصلاح بخشی از بلوار شهدا، ساماندهی بصری نقاطی از سطح شهر و نصب و رفع نواقص پرچم‌های مقدس جمهوری اسلامی و اصلاح جلوه های نامناسب آنها تعدادی دیگر از اقدامات شهرداری دماوند به شمار می‌روند.

شیوا تصریح کرد: با حمایت مسئولان استانی و شهرستانی موفق شدیم برخی از مطالبات به جا مانده مسکن مهر و بهسازی معابر مسکن مهر را از سازمان برنامه بگیریم و مناقصه آنرا درسامانه ستاد قرار دهیم، همچنین راه اندازی سامانه ستاد یکی از اقدامات لازمی بود که جهت ایجاد شفافیت در شهرداری باید انجام می‌دادیم.

وی بیان داشت: مناقصه عام برای واگذاری خدمات شهری به دلیل عدم استقبال پیمانکارن ابطال شد اما تمام کارکنان شهرداری ایستادگی کردند و با امکانات خودمان آنرا محقق کردیم.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا