وجود تنها یک ایستگاه آتشنشانی برای شهر دماوند کم است/ باید یک ایستگاه نجات در منطقه گیلاوند داشته باشیم/ راهاندازی ایستگاه مشا نیاز به دیده شدن تجهیزات و جذب نیرو از طریق مراجع قانونی دارد

رئیس شورای اسلامی شهر دماوند با بیان اینکه وجود تنها یک ایستگاه آتشنشانی برای شهر دماوند کم است، گفت: باید یک ایستگاه نجات در منطقه گیلاوند داشته باشیم.
به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، حسین آرمودیان در آیین تجلیل از آتشنشانان شهر دماوند اظهار داشت: وجود تنها یک ایستگاه اتشنشانی برای شهر دماوند کم است و با توجه به اینکه افق جمعیتی مسکن مهر ممکن است از پیش بینیهای فعلی بسیار بیشتر شود نیاز است که یک ایستگاه آتشنشانی با تجهیزات کامل و کافی برای مسکن مهر در نظر گرفته شود.
وی افزود: اگر منطقه مشا دچار آتشسوزی شود زمان طلایی برای رسیدن آتشنشانان طبق قانون 5 تا 7 دقیقه تعریف شده است اما با توجه به شرایط خودروها و سنگینی تجهیزات شاید این زمان طلایی کشته شود و زمان رسیدن به سر صحنه حریق بین 20 تا 25 دقیقه طول بکشد.
رئیس شورای اسلامی شهر دماوند ادامه داد: راه اندازی ایستگاه مشا نیاز به دیده شدن تجهیزات و جذب نیرو از طریق مراجع قانونی دارد تا برای سال آینده راه اندازی شود و مردم مشا و مناطق دیگر از این نعمت بهره مند شوند.
آرمودیان با اشاره به اینکه نیاز است که در منطقه گیلاوند یک ایستگاه نجات داشته باشیم، ادامه داد: با توجه به اینکه شهرستان دماوند از شهرستانهای خاص در استان تهران است و دو کریدر مواصلاتی بسیار مهم آن غرب را به شرق و شرق را به شمال متصل میکند، نیاز است که یک ایستگاه نجات تجهیز شده داشته باشیم تا در مواقع خطر از این طریق سرویس دهی خوبی ارائه دهیم.
انتهای پیام/