مبارزه با فسادهای اداری، اقتصادی در سطح شهرستان دماوند از دیگر محورهای فعالیت سپاه بوده است

فرمانده سابق سپاه ناحیه مقاومت بسیج شهرستان دماوند گفت: مبارزه با فسادهای اداری، اقتصادی در سطح شهرستان دماوند از دیگر محورهای فعالیت سپاه بوده است.
به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، سرهنگ روحالله عرب در مراسم تودیع و معارفه فرمانده سپاه شهرستان دماوند اظهار داشت: ۵ سال از عمرم را خدمتگذار مردم شهرستان دماوند بودم و طی این مدت شاهد همدلی و هم افزایی مسئولان این شهرستان با سپاه شهرستان بودم.
وی افزود: گاهی نیاز بوده است که بسیجیان برای انجام ماموریتها از خانواده هایشان دور باشند، طی این ایام با تعامل مردم و مسئولان به اهداف مطلوبی دست یافته ایم.
فرمانده سابق سپاه ناحیه مقاومت بسیج شهرستان دماوند گفت: تمام تلاش خود را برای خدمت صادقانه و استفاده از ظرفیتهای شهرستان به کار برده ام و اگر توفیقی حاصل شده است با همت و تلاش بسیجیان بوده است.
عرب عنوان کرد: ۴ مسیر را برای خدمتگذاری و رسالتم در پی داشته ام که اولین آنها توکل به خدا بوده است، همچنین گام برداشتن در راستای وظیفه رسالت پاسداری، خدمتگذاری در جهت این رسالت با روشهای مختلف همچون در سیل، زلزله، کمک به تامین جهیزیه ، کمک مومنانه و … از موضوعات مختلف فعالیتهایمان بوده است.
وی گفت: بیش از ۱۰ میلیارد تومان طی بیش از یکسال از اجرای طرح کمک مومنانه تهیه و بین خانوادههای نیازمند توزیع شد.
فرمانده سابق سپاه ناحیه مقاومت بسیج شهرستان دماوند بیان کرد: مبارزه با فسادهای اداری، اقتصادی در سطح شهرستان دماوند از دیگر محورهای فعالیت سپاه بوده است.
عرب ادامه داد: اقدامات جهادی نیز از دیگر موضوعات فعالیت بسیجیان بود که با تعامل سازنده مسئولان حاصل شد.
وی گفت: در نهایت حرکت در راستای زمینهسازی برای ظهور حضرت صاحب الامر از دیگر محورهای سپاه شهرستان دماوند به شمار میرود.
انتهای پیام/