مشاهده و تصویربرداری از یک قلاده پلنگ در منطقه شکار ممنوع کوه سفید دماوند + فیلم و تصاویر

رئیس اداره محیط زيست شهرستان دماوند از مشاهده و تصویربرداری از یک قلاده پلنگ در منطقه شکار ممنوع کوه سفید خبر داد.
محمد فریدی در گفتوگو با خبرنگار پایگاه خبری تارود دماوند اظهار داشت: محیطبانان شهرستان دماوند حین گشت و کنترل ارتفاعات منطقه کوه سفید دماوند، موفق به مشاهده و تصویربرداری از یک قلاده پلنگ شدند.
وی با اشاره به اینکه وجود این گونه ارزشمند در این منطقه نشانگر مناسب بودن زیستگاه برای حیات آن است، اظهار کرد: در سنوات گذشته طی گشت و پایشهای محیط بانان در مناطق تحت مدیریت این شهرستان به یکبار این گونه را مشاهده و از آن تصویربرداری کرده بودند.
رئیس اداره محیط زيست شهرستان دماوند با بیان اینکه محیطبانان در گشت و پایشهای روزانه آثار حضور پلنگ را مشاهده میکردند، گفت: با توجه به هوشیاری بسیار زیاد این گونه با ارزش حیات وحش روز گذشته در جریان گشت و پایش، مورد تصویربرداری محیطبانان قرار گرفت.
انتهای پیام/




