رفع تصرف بیش از ۵۰۰ مترمربع از اراضی ملی پلاک ۹۹ آرو دماوند از دست زمین‌خوران

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی شهرستان دماوند از رفع تصرف بیش از ۵۰۰ مترمربع از اراضی ملی منابع طبیعی پلاک ۹۹ آرو شهرستان دماوند از دست زمین‌خوران خبر داد.

به گزارش  پایگاه خبری تارود دماوند،  بابک میرزاپور با اعلام این خبر اظهر داشت: با هدف حفظ انفال و عرصه‌های ملی ۵۰۰ هزار مترمربع از اراضی ملی شهرستان دماوند واقع در پلاک ۹۹ اصلی موسوم به آرو رفع تصرف شد.

وی افزود: این اراضی در راستای تبصره یک ذیل ماده ۵۵ و با حضور عوامل یگان حفاظت منابع طبیعی شهرستان دماوند از ید متصرفان خارج و به دولت بازگردانده شد.

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی شهرستان دماوند تصریح کرد: در این اراضی ملی منابع طبیعی سودجویان متصرف اقدام به کاشت نهال و احداث بنا کرده بودند.

میرزاپور گفت: از شهروندان خواهشمندیم در صورت مشاهده هرگونه تخریب و تصرف به اراضی ملی فوراً مراتب را از طریق شماره تلفن ۱۵۰۴ به یگان حفاظت منابع طبیعی اطلاع دهند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا