تهیه و توزیع ۳۰ بسته معیشتی مواد غذایی و بهداشتی توسط هیات ورزش‌های همگانی دماوند

۳۰ بسته معیشتی مواد غذایی، محلول ضدعفونی کننده و ماسک توسط هیات ورزش‌های همگانی شهرستان دماوند در رزمایش همدلی تهیه و توزیع شد.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، با عنایت به نزدیکی ماه مبارک رمضان و با توجه به شرایط قرنطینه خانگی و نبود درآمد کافی برای بسیاری از اقشار آسیب‌پذیر و افزایش تقاضا برای دریافت کمک‌های معیشتی، هیات ورزش‌های همگانی با همکاری اداره ورزش و جوانان شهرستان دماوند و جمعی از خیرین اقدام به تهیه بسته‌های حمایتی شامل اقلام خوراکی و بهداشتی کرد.

این اقلام پس از بسته‌بندی به یکی از موسسه‌های خیریه در شهرستان دماوند تحویل تا به دست نیازمندان تحت حمایت آن مجموعه برسد.

رضا مقدم، رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان دماوند اظهار داشت: از فعالیت‌های چشمگیر هیات ورزش‌های همگانی دماوند در خصوص برنامه‌های متنوع ورزشی به‌ویژه ایفای نقش رسالت اجتماعی و گام برداشتن در این امر خداپسندانه با توجه به معیشت و مشکلات اقشار ضعیف مردم، قدردانی نمود.

بهرام صالح‌نیا، رئیس هیات ورزش‌های همگانی شهرستان دماوند گفت: از اداره ورزش و جوانان، رؤسای کمیته‌های هیات، شهرداری دماوند، که با حمایت و تلاششان باعث توسعه همگانی ورزش شهرستان دماوند می‌باشند، تشکر کرد.

وی تصریح کرد: در آستانه فرا رسیدن ماه مبارک رمضان که سرشار از جلوه‌های زیبایی از نوع دوستی، همدلی و خیرخواهی می‌باشد و در شرایطی که ویروس منحوس کرونا همچنان کسب و کار، زندگی و معیشت مردم را تحت تأثیر قرار داده است، هیات همگانی بر خودش وظیفه می‌داند که در میدان این رزمایش همدلی باشد تا بتواند بخشی از امور خیرخواهانه را در برنامه خودش داشته باشد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا