اختصاص قطعه زمین برای احداث اردوگاه فرهنگی در دماوند/ ایجاد دفتر نمایندگی اداره تبلیغات اسلامی شهرهای رودهن و آبسرد

نشست توسعه فعالیتهای تبلیغی، مذهبی و ارتقای کیفیت خدمات مربوطه در شهرستان دماوند با حضور امام جمعه، سرپرست فرمانداری، رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان دماوند و رییس اداره راه و شهرسازی شرق استان تهران برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، در این نشست در خصوص احداث اردوگاه فرهنگی و تعیین قطعه زمینی در این خصوص بحث و تبادل نظر شد.
ایجاد دفتر نمایندگی اداره تبلیغات اسلامی در ۲ شهر رودهن و آبسرد نیز از دیگر مباحث مطرح شده در این نشست بود.
حجتالاسلام فتاح دماوندی، امام جمعه دماوند در این نشست گفت: دماوند با آب و هوای مناسب باید محلی برای برگزاری دوره های اردویی آموزشی تفریحی باشد.
وی افزود: امکانات رفاهی برای جامعه هدف اداره تبلیغات اسلامی فراهم شود.
انتهای پیام/