جوابیه مالک ساختمان سنتی قلعهای در روستای گرمابسرد و اعلام تابعیت از قانون

در پی درج خبری با عنوان «فشارهای بیرونی عاملی برای تعویق تخریب قلعهای معروف در روستای گرمابسرد دماوند» مالک آن در جوابیهای داد.
اينجانب مالک ساختمان سنتی قلعهای از اهالی بومی روستای ولايتمدار گرمابسرد میباشم.
بنده همانند ساير جوانان در ملک ارثی پدریام در يكی روستاها كه هنوز گاز شهری و آب شرب لوله كشی ندارد ساختمانی را با ارزانترين مصالح با ايده و سليقه خود بهصورت سنتی با ظاهری قلعه شکل احداث نمودهام.
در زمانی که شروع به ساخت نمودن ارزش زمين ساختمان حدود ١٠ هزار تومان بوده است و براساس مستندات موجود معماری و بخشی از بنايی آن را شخصاً انجام دادهام.
بعد از احداث بنا پروندهای در اين خصوص در دادسرای دماوند تشكيل شده و در حال رسيدگی میباشد که هنوز كيفر خواست و رای آن صادر نشده است.
اخيراً اينجانب با دعوت كلانتری منطقه و اداره راهداری به مراجع ذیصلاح مراجعه و برابر نامه مستند موجود به دادستان شهرستان دماوند كتباً اعلام نمودم كه تابع قانون میباشم
بخشی از ورودی ساختمان كه در حريم راه است را كارشناس مربوطه مشخص کند تا شخصاً نسبت به تخريب آن اقدام نمايم.
براساس تصاوير و مستندات موجود با هزينه شخصی نسبت به تخريب آن بخشی كه در حريم راه قرار گرفته بود، اقدام نمودم و بنده تابع قانون میباشم.
همچنين از طريق مراجع قضايي با افرادی كه با شايعات رسانه اي بدنبال تخريب، آبروريزی و اهداف شخصی هستند، موضوع را پيگيری خواهم كرد.
اين جوابيه را صرفا برای تنوير افكار عمومی منتشر نمودم تا عادلانه قضاوت شوم نه يكطرفه!
انتهای پیام/