آدمربایی نافرجام مقابل یک مدرسه دخترانه در رودهن/ انتقامجویی انگیره مردان جوان برای ربایش دختر 14 ساله

فرمانده انتظامی ویژه شرق استان تهران از وقوع یک مورد آدمربایی نافرجام با حضور به موقع پلیس در شهر رودهن خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، عبدالرضا ناظری در تشریح این خبر اظهار کرد: در پی کسب خبری مبنی بر یک مورد مزاحمت و اقدام به آدمربایی حوالی ساعت 7 صبح در مقابل یک مدرسه دخترانه واقع در شهرستان دماوند بلافاصله عوامل انتظامی خود را به محل رساندند.
وی افزود: مأموران به محض ورود در صحنه مشاهده کردند تعدادی مرد جوان با راننده یک سرویس مدرسه درگیر شده و قصد ربودن دختر 14 سالهای را داشتند که با مداخله به موقع پلیس 4 نفر دستگیر و به کلانتری بخش رودهن انتقال داده شدند.
سردار ناظری تصریح کرد: در تحقیقات پلیس مشخص شد این افراد به منظور انتقام جویی در پی اختلافات گذشته قصد این آدمربایی را داشتند.
فرمانده انتظامی استان تهران در خاتمه تصریح کرد: پرونده اولیه تشکیل و به همراه متهمان به مراجع قضائی ارسال شد.
انتهای پیام/