هیئت‌های عزاداری فعال قرآنی در شهرستان دماوند مورد حمایت بیشتر قرار می‌گیرند/ وجود 4 قطعه زمین برای وقف قرآنی در شهرستان دماوند/ هیئت‌های مذهبی باید اولویت کاری خود را بر مبنای قرآن پیش ببرند

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان دماوند با بیان اینکه هیئت‌های عزاداری فعال قرآنی در شهرستان دماوند مورد حمایت بیشتر قرار می‌گیرند، گفت: چهار قطعه زمین برای وقف قرآنی در شهرستان دماوند وجود دارد.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، حجت‌الاسلام و المسلمین احمد اشرفی در نشستی با فعالان قرآنی با موضوع «وقف، ترویج فرهنگ قرآن و عترت» اظهار کرد: فعالیت‌های قرآنی در شهرستان دماوند متفرق است و یک پایه این مسائل هیئت‌های مذهبی و مؤسسات قرآنی اعم از مؤسسات خانگی و مؤسسات رسمی یا دارالقرآن‌ها هستند.

وی افزود: براساس موضوع مذکور برای ایجاد هماهنگی‌ها و با همکاری اداره تبلیغات اسلامی و مؤسسات قرآنی از فعالان قرآنی دعوت به عمل آمد و دغدغه‌ها و مشکلات را بررسی کردیم.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان دماوند بیان کرد: در این نشست همچنین پیشنهادات و نقطه نظرات را برای تقویت ترویج قرآن در هیئت‌های مذهبی، مساجد، مؤسسات، آموزش و پرورش و هر جای دیگر شنیدیم تا داشته‌ها را وسط بیاوریم و کمک کنیم.

اشرفی ادامه داد: از آنجا که به عنوان اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان دماوند، موقوفات عزاداری زیادی داشته و اکثر هیئت‌ها از اوقاف مساعدت می‌گیرند، تاکید مهم این است که هیئت‌های عزاداری فعالیت قرآنی انجام دهند و ما بیشتر از آنها حمایت کنیم.

هیئت‌های عزاداری فعال قرآنی در شهرستان دماوند مورد حمایت بیشتر قرار می‌گیرند

وی عنوان کرد: همچنین هزینه‌های مربیان و کلاس‌ها در صورتی که استاندارد و ایده آل باشند را پرداخت می‌کنیم که البته هزینه‌های دیگر همچون ایاب و ذهاب و پذیرایی و … را نیز پرداخت می‌کنیم.

شناسایی استعدادهای قرآنی در مدارس دماوند در دستور کار باشد

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان دماوند افزود: همه دست‌اندرکاران شهرستان دماوند باید بسیج شود، یکی از پیشنهادات خوبی که طراحی شده و انجام شدنی است و با آموزش و پرورش همکاری شروع شده است، شناسایی استعدادهای قرآنی مدارس است.

اشرفی گفت: برای شناسایی استعدادها باید در هر محله به یک موسسه قرآنی یا یک مسئول بسپاریم تا استعدادهای این افراد را شکوفا کنند که این امر مهم از طریق برگزاری کلاس‌های اختصاصی، تقویتی و… امکان‌پذیر است.

وی عنوان کرد: در نشست مذکور همچنین مقرر شد که در مساجد و حسینیه‌ها نیز محوریت فعالیت‌ها کار قرآنی باشد، امیدواریم با حمایت همه مسئولان شهر به اهداف مذکور دست یابیم.

*وجود چهار قطعه زمین برای وقف قرآنی در شهرستان دماوند

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان دماوند گفت: از وقف‌های قرآنی زمین برخوردار هستیم اما تعداد ساختمان‌های ویژه قرآنی کم هستند در حال حاضر چهار قطعه زمین وقف قرآنی موجود است که از واقفان دعوت می‌شود در این زمینه کمک کنند یا حمایت‌های مالی از فعالیت‌های قرآنی با استعدادهای لازم صورت دهند.

اشرفی ادامه داد: حسینیه و مساجد و دارالقرآن‌ها و هیئت‌ها و… همه مکان‌هایی برای جمع شدن مردم برای فعالیت‌های قرآنی است اما دغدغه این می‌باشد که ما به عزاداری اهل بیت (ع) بسیار اهمیت می‌دهیم اما معارف اهل بیت که محتوا و مغز قرآن و تفسیر احادیث باشد کمرنگ است.

وی تأکید کرد: در سخنرانی‌ها احادیث و معارف اهل بیت (ع) مورد توجه قرار می‌گیرد اما محتوای قرآنی ضعیف است و باید قبل از هر مراسم کرسی تلاوت برگزار شود باید در هر هیئتی و مجلسی و حسینیه‌ای کلاس قرآنی دایر شود و تلمذ و تفسیر در آیات قرآنی صورت گیرد.

به گفته رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان دماوند در سال گذشته پنج نفر و امسال یک نفر از دماوند در سطح استان حائز رتبه‌های قرآنی شدند.

*فعالیت 25 موسسه و خانه قرآنی در شهرستان دماوند/ هیئت‌های مذهبی باید اولویت کاری خود را بر مبنای قرآن پیش ببرند

حجت‌الاسلام و المسلمین سید رضا ظاهری مطلق، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان دماوند در حاشیه این نشست اظهار کرد: نشست همفکری و برنامه‌ریزی برای پوشش فضاهای قرآنی در شهرستان و فعال کردن تلاوت قرآن در همه مجموعه‌های فرهنگی شهرستان مخصوصاً هیئت‌های مذهبی که در طول سال در این زمینه فعالیت می‌کنند، برگزار شد.

وی افزود: در این نشست پیشنهاد شد که هماهنگی‌های لازم در کمک‌ها به هیئت‌های مذهبی صورت گیرد و هیئت‌هایی برای کمک در اولویت قرار گیرند که در شروع برنامه‌شان قرآن تلاوت می‌شود و بر معارف قرآنی تمرکز دارند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان دماوند عنوان کرد: در این راستا سازمان تبلیغات اسلامی هیئت‌های مذهبی را معرفی می‌کند و ما هیئت‌هایی که قرآن را مورد توجه قرار می‌دهند در اولویت و محور قرار می‌دهیم و بر همین اساس هیئت‌ها را برای کمک مالی به اداره اوقاف و امور خیریه معرفی می‌کنیم.

ظاهری مطلق گفت: در شهرستان دماوند 25 موسسه و خانه قرآنی فعال وجود دارد و در حال حاضر از طریق سامانه مربوطه که باز است پیگیری‌ها صورت می‌گیرد و مجوزها صادر می‌شود.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا