سفر استاندار تهران به دماوند جهت بررسی مشکلات صاحبان صنایع و سرمایه‌گذاران

استاندار تهران جهت بررسی مشکلات صاحبان صنایع و سرمایه‌گذاران به شهرستان دماوند سفر می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، دوره نخست سفر استاندار تهران بهمن‌ماه سال گذشته با برگزاری کمیته مشترک برنامه‌ریزی و توسعه استان تهران و شهرستان دماوند با تصویب ۴۶ مصوبه انجام شده بود.

مدیرعامل شرکت‌های صنعتی استان تهران، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و تأمین اجتماعی استان تهران و مدیران استانی بانک‌های کشاورزی، توسعه و تعاون، صندوق کارآفرینی امید و پست بانک استاندار تهران را در این سفر استاندار را همراهی خواهند کرد.

مجید صفری با اشاره به دور دوم سفر استاندار تهران به شهرستان دماوند اظهار کرد: استاندار تهران فردا دوشنبه، ۱۲ شهریورماه سال جاری به منظور دیدار با صاحبان صنایع سرمایه‌گذاران و همچنین بررسی مشکلات عمومی حوزه اقتصادی به شهرستان دماوند سفر می‌کند. وی افزود: بازدید از کارخانه هموطن در مسیر محور تهران – فیروزکوه مقابل روستای گلاهک بخش رودهن و بازدید از سردخانه شرکت شکوه سبز دماوند در منطقه چناران رودهن از برنامه‌های اولیه محمدحسین مقیمی در دماوند است.

فرماندار شهرستان دماوند با بیان اینکه استاندار تهران از ناحیه صنعتی آیینه‌ورزان دماوند نیز بازدید خواهد کرد، گفت: پس از انجام این بازدیدها از صنایع دماوند، نشست رفع موانع تولید شهرستان دماوند در سالن شهید رجایی فرمانداری دماوند برگزار می‌شود.

صفری ادامه داد: همچنین بازدید از برنامه‌های هفته فرهنگی شهرستان دماوند از دیگر برنامه‌های استاندار تهران در سفر به این شهرستان خواهد بود. وی اضافه کرد: رؤسای سازمان صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی،

همچنین استاندار تهران به غیر از سفرهای شهرستانی خود، بارها و به مناسبت‌های مختلف دیگر نیز به شهرستان دماوند سفر کرده و افتتاح پروژه‌های عمرانی شهرداری دماوند در هفته دولت آخرین سفر مقیمی به این شهرستان بوده است.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا