عضویت بیش از ۶۰۰ داوطلب در جمعیت هلال‌احمر دماوند/ نمایش توانمندی‌ها در قالب مانور باعث جذب بیشتر در کانون‌های دانشجویی می‌شود

رئیس دانشگاه پیام نور مرکز دماوند با مسئولان جمعیت هلال‌احمر این شهرستان دیدار و ضمن اشاره به لزوم حمایت و همگرایی مسئولان جهت ایجاد انگیزه و جذب دانشجویان به حضور در کانون دانشجویی هلال‌احمر، از زحمات آنها تقدیر کرد.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند مهدی یداللهی، رئیس دانشگاه پیام نور دماوند ضمن قدردانی از زحمات و تلاش‌های خالصانه امدادگران جمعیت هلال‌احمر در خصوص برگزاری مانور بزرگ امدادی در نیمه اردیبهشت‌ماه در این مرکز دانشگاهی با همکاری کانون دانشجویی و هلال‌احمر اظهار کرد: حضور فعال دانشجویان در این کانون و برگزاری دوره‌های آموزشی برای داوطلبان و همچنین نمایش این توانمندی‌ها در قالب مانور باعث جذب بیشتر داوطلبان در این کانون می‌شود.

همچنین سعید طاهری، رئیس جمعیت هلال‌احمر شهرستان دماوند اظهار داشت: در حال حاضر بیش از ۶۰۰ داوطلب در این شهرستان جذب فعالیت‌های امدادی جمعیت شده‌ و دوره‌های آموزشی مقدماتی یا پیشرفته را طی کردند.

وی ضمن ابراز خرسندی از فعالیت بسیار خوب کانون هلال‌احمر دانشگاه پیام نور بیان کرد: این کانون از سال ۸۲ کار خود را آغاز کرد و فعالیت‌های بسیار متنوعی در قالب امدادی، فرهنگی و ورزشی انجام داد که می‌توان از این میان به برگزاری دوره‌های آموزشی امدادی و کمک‌های اولیه، مانورهای امدادرسانی در سطح دانشگاه، برپایی پایگاه تست سلامت، عضو گیری در مناسبت‌های گوناگون، برگزاری مسابقات ورزشی و اردوهای تفریحی اشاره کرد.

رئیس جمعیت هلال‌احمر شهرستان دماوند خاطرنشان کرد: به دلیل فعالیت‌های چشمگیر دبیران وقت کانون هلال احمر دانشگاه پیام نور در سال گذشته و دوره‌های قبل، موفق به کسب عناوین برگزیده کشوری در بین دبیران کانون‌های سراسر کشور شدند.

در این دیدار دو طرف بر لزوم حمایت و همراهی بیش‌ازپیش مسئولان جمعیت هلال‌احمر و دانشگاه با دانشجویان فعال در زمینه‌های فرهنگی به‌ویژه کانون هلال‌احمر تأکید و اظهار امیدواری کردند که اعتماد به جوانان و سپردن مسئولیت‌های کاری به آنها، در نظر گرفتن مشوق‌های فرهنگی و جذب بیشتر داوطلبان در کانون‌های دانشجویی موجب می‌شود که روزبه‌روز بر جمعیت داوطلبان و امدادگران شهرستان دماوند افزوده گردد.

همچنین رئیس دانشگاه پیام نور دماوند برای هرگونه حمایت و پشتیبانی دانشگاه از فعالیت‌های فرهنگی و فوق‌برنامه کانون اعلام آمادگی کرد، علاوه بر این لوح تقدیری از سوی دانشگاه پیام نور به جهت برگزاری هرچه بهتر مانور بزرگ امدادی در هفته هلال‌احمر به رئیس، کارکنان و امدادگران جمعیت هلال‌احمر اهدا شد و از زحمات آنان قدردانی به عمل آمد.

گفتنی است در این دیدار یک دست لباس امدادی از طرف هلال‌احمر شهرستان دماوند به رئیس دانشگاه پیام نور این شهرستان اهدا گردید.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا