خسارت ۹۰ درصدی کشاورزان و باغداران شهرستان دماوند

دبیر اجرایی نظام صنفی کشاورزی شهرستان دماوند از خسارت ۹۰ درصدی کشاورزان و باغداران در این شهرستان خبر داد.
حسین غیبی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تارود دماوند، از خسارت ۹۰ درصدی کشاورزان و باغداران در شهرستان دماوند خبر داد و اظهار کرد: تمهیدات لازم جهت کمک به کشاورزان توسط این نظام صنفی صورت گرفته است.
وی افزود: در حال حاضر با رایزنی‌های انجام‌شده معرفی کشاورزان و باغداران منطقه به بانک‌ها صورت گرفته تا تسهیلات در اختیار کشاورزان و باغداران قرار گیرد.
دبیر اجرایی نظام صنفی کشاورزی شهرستان دماوند ادامه داد: در حال حاضر تسهیلات با سود ۱۸ درصد در اختیار کشاورزان قرار می‌گیرد تا وعده دولت در این خصوص تحقق یافته و مشکلات کشاورزان و باغداران مرتفع شود.

غیبی بیان کرد: تعداد بهره‌برداران و کشاورزان شهرستان دماوند شامل هفت هزار نفر است که از این تعداد، سه هزار و 100 نفر عضو نظام صنفی کشاورزی شهرستان هستند.
وی درباره فعالیت‌های نظام صنفی کشاورزی شهرستان دماوند به مواردی ازجمله برگزاری دوره‌های آموزشی برای کشاورزان در تعامل با مراکز تحقیقاتی، آگاه‌سازی در جهت برخورداری کشاورزان از مزایای بیمه تأمین اجتماعی، معرفی حدود هزار نفر به تأمین اجتماعی برای استفاده از این حق قانونی اشاره کرد.
دبیر اجرایی نظام صنفی کشاورزی شهرستان دماوند همچنین از تعامل با نهادها و ادارات مختلف ازجمله دادگستری، بانک‌ها، فرمانداری و جهاد کشاورزی به‌عنوان سایر فعالیت‌های نظام صنفی کشاورزی این شهرستان نام برد و گفت: مدیریت توزیع سوخت شهرستان برای مدتی نیز از سوی نظام صنفی پیگیری و اجرا می‌شد که رضایت کشاورزان را در پی داشت.
غیبی خواستار همکاری بیشتر اداره جهاد کشاورزی با نظام صنفی کشاورزی برای پیشبرد امور در شهرستان دماوند شد و عنوان کرد: نظام صنفی توانایی بر عهده گرفتن همه مسئولیت‌های اجرایی جهاد کشاورزی را دارد تا این نهاد بتواند مسئولیت‌های سیاست‌گذاری و نظارتی خود را به نحو مؤثرتری به انجام برساند.
انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا